cartuseria.ro, locul unde găsiți tot ce mișcă în domeniul imprimării

joi, decembrie 5, 2013 20:47
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCum dumneavoastră, cititorii acestui blog, sunteți oameni ocupați, pentru care timpul este un bun ce nu trebuie irosit, m-am gândit că n-ar fi rău să vă recomand un site unde găsiți tot ce mișcă în domeniul imprimării documentelor. Locul este de fapt un magazin online unde puteți comanda tot ce aveți nevoie pentru imprimarea documentelor dumneavoastră. De exemplu, dacă vă interesează imprimanta Cartuseria, urmați această legătură și veți găsi magazinul online de care povesteam mai sus. Gama imprimantelor disponibile la link-ul anterior este extrem de diversă. Astfel, puteți vedea și cumpăra: imprimantă cu cartușe reîncărcabile, imprimantă cu CISS, impriamntă și cartușe cu cerneală invizibilă UV, imprimantă cu cerneală de sublimare, imprimante și multifuncționale, impriamnte matriciale etc. Nu lipsesc nici cartușele, cum ar fi cartuse imprimanta hp, gama oferită fiind și aici diversă: cartușe reîncărcabile (pentru imprimante Brother, Canon, Epson, HP), cartușe compatibile, cartușe originale, cartușe toner originale, cartușe toner compatibile, praf refill cartușe toner, sisteme CISS alimentare continuă, cerneală refill etc.

Mai găsiți pe site multe alte produse care vă pot interesa, ce au legătură cu imprimarea documentelor. În final, iată și alte informații utile pentru dumneavoastră.

Despre livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizând modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Coletul cu produsele pe care le-ati ales poate fi expediat prin curierat rapid.

In functie de adresa de livrare coletele se expediaza prin Urgent Curier sau Cargus.
Termenul de livrare este de 24 h-48 h (din momentul expedierii), taxa este 15 lei/colet.
Pretul este final si include taxa de ramburs.

Nu se percep KM suplimentari, livrarea la pretul fix de 15 ron este disponibila pe intreg teritoriul tarii.

Comenzile in masura disponibilitatii produselor in stoc plasate pana la ora 14:00 se expediaza in aceeasi zi, de luni pana vineri iar comenzile primite dupa ora 14 se expediaza urmatoarea zi lucratoare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu