cbmania.ro, stații radio pentru tine

duminică, august 17, 2014 11:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniS-ar putea să fiți în căutarea unei stații radio. Dacă da, atunci lecturați această recomandare. Statiile radio Citizen Band, pe scurt CB si statiile radio Personal Mobile Radio, pe scurt PMR, inpreuna cu antenele si accesoriile aferente le găsiți la unul din link-urile de mai jos. Accesând aceste legături ajungeți la magazinul online unde puteți vedea și comanda stații radio și accesorii pentru stații radio.

De exemplu, dacă sunteți interesați de statii radio PMR, click pe link-ul anterior. Comenzile se pot face atat online cat si telefonic, in cazul in care se doreste consultarea cu personalul firmei, pentru a alege cea mai potrivita varianta de statie sau pachet antena plus statie radio.

Iar dacă vă interesează statii radio portabile, urmați legătura anterioară. In categoria statiile radio PMR, gen Walkie Talkie, utilizate atat pentru activitati de agrement cat si pentru uz profesional, gama porneste de la statiile hobby pana in zona profesionala cu marci consacrate gen Vertex si Motorola. Zona hobby este acoperita in principal de statiile radio PMR Midland si Uniden.

Sau poate căutați statii emisie receptie portabile. În acest caz, accesați link-ul anterior. Categoria de statii radio CB este cea care naste pasiuni si polemici ce depasesc cu mult nivelul normal de disputa, tocmai datorita subiectivismului foarte puternic ce insoteste acest tip de comunicare intr-o frecventa proasta din punct de vedere radio si plina de utilizatori care mai de care mai galagiosi si mai bine sau mai rau intentionati. Prin gama de statii radio CB comercializate, se incearca sa se mentina un echilibru intre pret si performanta, intre performanta si functii inutile, intre marketing si produse calitative, intre modele de statii si tipuri de antene. Multe alte informații le găsiți pe site.

Dacă acum sau altădată v-ar interesa o stație radio, rețineți locul unde aceasta poate fi comandată online. Mai jos, este poza unei stații radio PMR Midland G11.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu