dry-ice.ro, gheață carbonică pentru tine

miercuri, decembrie 3, 2014 21:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAtenție națiune, urmează un text din care putem afla informații importante pentru noi toți. Se răspunde la întrebarea “Unde putem comanda gheață carbonică?”. Acolo în spate, ce spuneți? N-ați auzit de gheață carbonică? Nu-i nimic, aflați aici și acum. Gheața carbonică este forma solidă a dioxidului de carbon. O să aflați mai încolo cât de multe întrebuințări poate avea gheața carbonică (asta în cazul în care nu știți). Bun, unde o putem comanda? Simplu: intrați pe site-ul www.dry-ice.ro și veți vedea oferta extrem de tentantă de gheață carbonică. Se poate livra oriunde în România, în 24 de ore. Haideți acum să vedem câteva întrebuințări fundamentale ale gheții carbonice.

Gheața carbonică se poate pune în băuturi. Dacă vrei o petrecere reușită, în care să-ți impresionezi invitații, adaugă gheață carbonică în băuturi iar efectul este garantat. Nu vor uita repede paharul de șampanie ce are deasupra un fum alb, precum o ceață, grație granulelor de gheață carbonică.

Gheața carbonică se poate folosi la nuntă. Imaginați-vă un dans al miresei într-un fum greu dat de gheața carbonică. Efectul este garantat. Sigur va fi un moment de neuitat.

Geața carbonică se poate folosi în transporturi medicale, fiind un bun agent stabilizator pentru o varietate de produse farmaceutice și de laborator. Se poate folosi și în laboratoarele de cercetare, pentru a încetini sau a accelera anumite reacții chimice.

Gheața carbonică este utilă și în industria alimentară. Se poate utiliza la transportul alimentelor care necesită congelare sau refrigerare rapidă. În avioane, de exemplu, unde nu sunt frigidere, gheața carbonică se folosește pentru a pastra produsele reci sau congelate. Se poate folosi și în procesul de prelucrare a cărnii.

Gheața carbonică se poate folosi și în medicină, la transportul sau depozitarea probelor biologice, dar și la înlăturarea negilor.

Gheața carbonică este folosită în teatru și film, pentru a crea efecte speciale, de fum greu sau ceață.

Gheața carbonică se poate folosi și pentru sablare (a sabla = a curăța, a netezi, a face să devină mată suprafața pieselor metalice). Cum gheața carbonică nu se topește, ci sublimează (se evaporă), sablarea cu gheață carbonică este neabrazivă și nepoluantă.

Gheața carbonică se folosește și în viticultură, în procesul de fabricare a vinului. Dacă adăugați gheață carbonică în recipientele cu strugurii proaspăt recoltați, aroma strugurilor se păstrează și obțineți un vin excelent. Mai mult, gheața carbonică previne oxidarea mustului în timpul fermentației.

Pe site, mai găsiți și alte oferte tentante. De exemplu, puteți comanda sculpturi din gheață, precum: bar din gheață, suport fructe din gheață, suport flori din gheață, suport șampanie din gheață, logo firme din gheață. Sau puteți opta pentru gheată cubică sau gheață pisată. Putem comanda, de asemenea, și artificii, de interior sau exterior, pentru concerte, inaugurări, prezentări de modă, petreceri etc. Pentru alte informații și alte oferte, intrați pe site.

După cum se vede, dragii moșului, pe acest site aveți recomandări de calitate, pe care e bine să le folosim. Sper că ați reținut site-ul unde putem comanda gheață carbonică, și nu numai, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie și vrem să impresionăm oaspeții cu originalitatea momentelor pregătite pentru ei. Folosiți gheața carbonică și-i veți lăsa muți de admirație.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu