Eduvolt.ro, daca vrei materiale didactice, mobilier scolar, table scolare, softuri educationale

joi, mai 12, 2016 19:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe înseamnă o școală modernă

Cu toții ne dorim o educație de calitate. O educație care să schimbe în bine această țară. O astfel de educație se obține și prin dotarea școlilor cu tot ce este necesar. Și la nivelul zilelor noastre. Cu materiale didactice de ultimă generație. Unde putem comanda astfel de materiale didactice? Pe eduvolt.ro.

Cine este Eduvolt

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul educational, dar si in productia si comercializarea produselor suport pentru acesta, fondatoarea magazinului Eduvolt.ro a strabatut un drum lung, incepand de la momentul predarii la catedrele din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si a Liceului de Informatica din Cluj-Napoca, fiind mereu conectata la nevoile elevilor si ale profesorilor. In tot acest timp, pasiunea pentru invatamant si entuziasmul de a ajuta cat mai multi profesori, elevi si parinti a condus la cercetare intensa si a dat impulsul de a transforma munca grea si inspiratia intr-un magazin on-line in plina expansiune. Echipa de la Eduvolt.ro, impreuna cu colaboratorii si partenerii ei, serveste acum clienti din intreaga tara si este incantata sa fie o parte a comertului corect din domeniului educational.

Ce categorii de produse putem comanda pe eduvolt.ro

Putem comanda online următoarele categorii de produse:

 • Material didactic
  Mai precis, se pot comanda: produse pentru dotarea scolilor cu mijloace de invatamant moderne, aparatura pentru laboratoarele scolare si tehnice, echipamente IT si media, alte produse specifice nevoilor institutiilor de invatamant. Puteți comanda material didactic pentru: clasele primare, matematică, ecologie, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie, informatică, limba română, limbi străine, religie.
 • Mobilier școlar
  Produse de mobilier scolar si de birou, proiectate modular, sunt realizate din materiale lemnoase moderne si in combinatie cu structuri si accesorii metalice de ultima generatie. Ele sunt destinate pentru nevoile de utilare specifice scolilor si liceelor, dar si pentru birouri sau pentru diferite nevoi ale institutiilor publice sau al firmelor private. Astfel, puteți alege dintre: bănci pentru sălile de clasă, scaune pentru sălile de clasă, seturi mobilier școlar (bănci + scaune), catedre pentru profesori, dulapuri, biblioteci, cuiere, mobilier pentru laboratoare, inclusiv pentru laboratorul de informatică, mobilier pentru vestiare, scaune, fotolii, canapele.
 • Produse interactive pentru dotarea laboratoarelor științifice
  Acestea folosesc tehnologie de ultime generatie – intuitiva, usor de utilizat, moderna, pe intelesul elevilor, practica, comoda, inovativa. Din această categorie putem comanda: senzori smartq și accesorii, senzori vu și accesorii, echipamente de uz general, kituri științifice interactive, piese de schimb, materiale educaționale, camere digitale – smartmicroscoape, dataloggere și software.
 • Table școlare
  Sunt oferite table scolare de scris moderne, pentru marker sau creta, magnetice, de diferite dimensiuni, foarte rezistente, durabile, ce au mijloace diverse de prezentare, vizualizare si afisare, precum și accesorii pentru scriere, corectare, stergere, afisare etc.
 • Softuri educaționale
  De ce sunt utile softurile educaționale? Probabil știți că:
  • Softurile educaţionale reprezinta o provocare din punct de vedere cognitiv, sunt atractive, motiveaza utilizatorii, transformandu-i în participanţi activi la proces de învăţare.
  • Deosebit de utile profesorilor, fascinante si foarte atragatoare pentru elevi, aceste mijloace educative moderne vor face munca la clasa mult mai interesanta si captivanta, iar atentia elevilor va fi mult mai usor directionata spre insusirea noilor cunostinte sau spre fixarea celor deja dobandite.
 • Soluții educaționale TIC

Aș alege cu certitudine Eduvolt.ro dacă aș fi pus în situația de a încerca schimbarea în bine a educației din România.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu