ferroli.ro, centrale termice și electrice pentru tine

joi, august 28, 2014 16:21
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, vom povesti despre cea mai bună ofertă de centrale termice, centrale electrice și nu numai. De exemplu, dacă vă interesează centrale termice, click pe link-ul anterior. Oferta este bogată: centrale termice murale, cazane din fontă sau oțel pentru combustibil solid, arzătoare cu paleți sau combustibil lichid, șeminee și termoșeminee, boilere, încălzitoare instant de apă pe GL sau GPL, rezervoare de acumulare, radiatoare, aeroterme, vase de expansiune, pompe, accesorii încălzire, stații de dedurizare etc.

Dacă sunteti interesati de centrala electrica, urmați legătura anterioară. Iată și o scurtă prezentare. “Centralele electrice sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire care au aparut ca o alternativa la cazanele (centralele) cu combustibil conventional: gazos, solid sau lichid tip M. Prin constructia elementelor de incalzire si a modului de gestionarea a procesului de productie a apei calde de catre microprocesor, centralele electrice sunt unele din cele e mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99%. Gama de puteri pe care aceste echipamenete le acopera (6 kw pana la 22,5 kw) si posibilitatea de multiplicare a acesteia prin cascadare asigura solutii tehnice adaptate pentru o gama larga de aplicatii domestice sau industriale.”

Iar cei ce doresc pompa de caldura, să acceseze link-ul anterior. Iată și aici o scurtă prezentare. “Pompele de caldura Ferroli sunt o gama de produse orientate spre viitor avand eficienta energetica ridicata. Pompele de caldura Ferroli pot inlocui cu succes sistemele conventionale de producere a energie folosite pentru atat incalzire cat si prepararea apei calde menajere. De asemenea, acestea pot genera apa rece care poate fi folosita de sistemele de racire prin pardoseala sau cele conventionale cu cu ventiloconvectoare.”

Să folosim această recomandare, dacă vrem centrale termice, centrale electrice, pompe de căldură și alte produse asemănătoare de cea mai bună calitate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu