Ghete şi bocanci pentru fetele din viaţa noastră

duminică, noiembrie 25, 2018 11:39
Posted in category Diverse

Bocanci damaCum mai zboară timpul. Nici nu ştii când au trecut 11 luni din anul 2018. Urmează a 12-a lună, luna cadourilor, o lună decembrie în care ne gândim la cei dragi. Sau la cele drage, adică la fetele din viaţa noastră. Şi ce cadouri am putea oferi iarna, în ideea de a le fi şi utile, nu numai plăcute? Recomandarea mea, pe care am de gând s-o pun şi în practică, este aceea de a oferi celor apropiate ghete si bocanci de iarna, ştiut fiind faptul că iarna nu-i ca vara, ca să citez un clasic în viaţă, aşa încât avem nevoie şi de încălţăminte călduroasă, care să ne protejeze de frigul iernii.

Şi dacă tot vorbim despre încălţăminte de iarnă, ce spuneţi de nişte bocanci dama cu tinte metalice (vedeţi imaginea de mai sus), fabricaţi în Italia, numai buni pentru a fi folosiţi în anotimpul rece. Pe când eram student, aveam o colegă de care eram foarte îndrăgostit şi-mi amintesc că avea în picioare, iarna, un model asemănător de bocanci, care mi se păreau din altă galaxie. Dincolo de fiorii iubirii, chiar stăteau bine în picioarele domnişoarei, nici ele de lepădat. De altfel, am admirat întotdeauna la fete grija pentru detalii, pentru acele mici atenţii la ţinută, pe care un mascul, de regulă, le neglijează. De exemplu, în cazul meu, multă vreme am mers pe ideea să am ceva în picioare, nu contează ce, să-mi ţină cald iarna şi să nu-mi fie foarte cald vara. În rest, cum arată, ce model şi alte asemenea “fleacuri” nu prea mă interesau. Poate şi de aceea, pe când eram elev şi student, succesul meu la partea feminină a fost relativ. Relativ redus, se înţelege.

Ghete PoliceSau ce spuneţi de nişte ghete Police, fabricate tot în Italia, cu interior şi exterior din piele. Ar fi un cadou potrivit pentru cineva drag din familie – soţie, iubită, soră, mamă – sau pentru cineva drag din afara familiei, cum ar fi amanta, cea care momentan nu face parte din familie, dar cine ştie. Şi dacă tot veni despre amante, v-aţi întrebat vreodată ce este mai bine să ai, ca bărbat: soţie sau amantă? Ei bine, o agenţie de sondare a opiniei publice a dorit să afle de la oameni răspunsul la întrebarea de mai sus, aşa încât a plecat să întrebe, pe unii sau pe alţii, ce este mai bine să ai: amantă sau soţie. Şi au aflat aşa:

  • adeptul familiei tradiţionale a răspuns că este mai bine să ai soţie; avantaje: sigur când ajungi acasă găseşti o mâncare caldă, un cămin primitor, nişte copilaşi care-ţi spun “tată” şi aşa mai departe; dezavantaje: partenera de viaţa devine cam uzată în timp şi ai tentaţia de a privi la modele mai noi şi mai puţin uzate;
  • adeptul regulilor lumii moderne a răspuns că este mai bine să ai amantă: nu ai obligaţii, întâlnirile mai răruţe sunt mai drăguţe, nu-ţi cere nimeni socoteală dacă vii la două noaptea de la berea cu băieţii etc.; dezavantaje: trebuie să te întreţii singur ceea ce, dacă ai bani, nu-i o mare problemă, dar, dacă nu-i ai, trebuie să schimbi urgent tabăra sau, evident, să produci mai mulţi bani;
  • profesorul universitar, academicianul, intelectualul, în general, a răspuns că este bine să ai şi soţie şi amantă; foarte mirat cel care realiza sondajul, şi care nu se aştepta ca tocmai nişte oameni cu studii înalte să fie atât de libertini, l-a întrebat pe intelectual de ce ar fi bine să ai şi soţie şi amantă, ca bărbat; răspunsul, prezent într-un banc desigur, este următorul: dacă ai şi soţie şi amantă, avantajul major este acela că, în timp ce nu eşti la amantă, aceasta crede că eşti cu soţia, dacă nu eşti la soţie, aceasta crede că eşti la amantă, iar în tot acest timp tu poţi studia liniştit la bibliotecă.

Dacă trecem, totuşi, la lucruri serioase – a fost un banc povestea de mai sus, după cum cred c-aţi realizat -, a alege drept cadou o pereche de încălţări de iarnă este mai mult decât o idee bună. Este o idee folositoare, ceva care trece de farmecul momentului şi străbate timpul. Până la urmă, a face o bucurie celor din jur nu înseamnă a-i face să se simtă bine nişte minute sau chiar nişte ore, ci a-i ajuta să se bucure de viaţă şi în următoarele luni sau chiar ani. Aşa încât alegeţi

ghete şi bocanci

dacă oferiţi un cadou persoanelor dragi din viaţa voastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu