hrp.ro, dacă vrei experți în salarizare

marți, martie 18, 2014 16:39
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAzi, dragii mei, am o altă recomandare pentru voi. S-ar putea să vă intereseze un soft foarte bun în calculul salariilor unei firme. Accesați link-ul experti in salarizare și veți descoperi o “soluţie software completă de salarizare”, numai bună pentru firma dumneavoastră sau pentru cei care se ocupă de calculul salariilor unei societăți, fie ea și bugetară. „Sal – Expertul tău în Salarizare are la bază un studiu solid al legislaţiei, dublat de experienţa specialiştilor în domeniu. Sal este un instrument flexibil, uşor de utilizat, adaptabil atât schimbărilor de legislaţie, cât şi specificului clienţilor.” Configurări: definire elemente de salariu specifice societăţii (prime, reţineri, rate, concedii) şi modul lor de calcul, inclusiv modalitatea de calcul de la net la brut; definire valută utilizată şi actualizare automată a salariilor la modificarea cursului valutar; definire şi actualizare grile de vechime; actualizare salariu minim/mediu pe economie, coeficienţi de deducere, suma de deducere personală; actualizare taxe salariat şi cheltuieli societate, precum şi modul lor de calcul; definire multiple tipuri de contracte si fiscalităţi. Alte informații le găsiți pe site (click pe link-ul anterior).

Cu alte cuvinte, dacă sunteți interesați de calcul salariu, accesați link-ul anterior și puteți opta pentru produse și servicii din domeniul salarizării, plus multe alte informații utile, studii de caz, informații din domeniul legislativ etc. Iar dacă vă interesează salarizare bugetari, urmați legătura anterioară și veți găsi informațiile pe care le căutați. Sunt prezentate diverse soluții, adoptate în cazuri ce pot fi luate ca model. Ce beneficii se pot obține, pentru o unitate bugetară, dacă optați pentru soluția recomandată în acest material:

  • Implementarea corectă şi rapidă a multiplelor schimbari legislative în salarizare.
  • Implementarea reîncadrării personalului bugetar conform legii salarizării unice.
  • Accesul securizat asupra modulelor şi datelor din sistem, prin sistemul de roluri şi drepturi ale utilizatorilor de aplicaţie.
  • Facilităţi pentru simularea diverselor situaţii şi politici salariale şi analiza impactului.
  • Consultanţa profesionistă şi suport tehnic pentru standardizarea şi organizarea proceselor din departamentul de Resurse Umane.

Așadar, calculul salariilor, dacă accesați unul din link-urile de mai sus, nu mai reprezintă o problemă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu