O saltea buna face diferenta!

joi, aprilie 12, 2018 14:19
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneVenea soacra in vizita! Persoanele casatorite cred ca inteleg cel mai bine ce inseamna acest lucru. Totul trebuie sa fie exemplar in casa. Cred ca nici macar o inspectie NATO nu este pregatita cu atata meticulozitate.

Am curatat, am spalat, am aranjat totul ca la carte. Cel putin asa am crezut, pana in ziua cand mama-soacra a intrat pe usa. Cu zambetul acela pe care il cunosteam foarte bine a inceput sa scaneze, precum un Terminator, fiecare coltisor al casei. Normal ca au inceput nemultumirile. “Perdeaua aia nu se potriveste cu draperia” sau “Hmmm, detergentul pe care il folosesti nu spala bine, eu folosesc X si rufele sunt mai curate” mi-au “inseninat” automat ziua. Dar, rabdatoare cum sunt, am indurat bombardamentul.

A venit si noaptea cea mare. I-am pregatit soacrei patul in cea mai buna camera. Aveam emotii, mai ales ca stiam ca se plange de insomnii. Dimineata de dupa, ce sa vezi, mama soacra dormise ca un prunc, nu mai avea cearcane si nici zambetul acela prevestitor de critici. Nici nu am apucat sa intreb in sinea mea ce o fi cu ea, ca au si sosit intrebarile.

“Ce saltea folosesti, draga? De unde ai luat-o?”

“De la Saltele-Online”, am raspuns eu.

“E cea mai buna saltea pe care am dormit vreodata. Trebuie sa imi iau si eu una.”

Atunci, am avut o revelatie. Am stiut ca asta este calea spre inima soacrei. Am intrat pe site si i-am aratat numarul mare de saltele disponibile. Am stat toata ziua si, in final, i-am comandat o saltea Antistres Cocos. Am considerat ca este cea mai buna alegere pentru odihna soacrei mele. Din ziua aceea, soacra mea s-a schimbat. Am devenit nora ei preferata pentru ca am avut o saltea de calitate in casa. Datorita acestui magazin online si a produselor lor deosebite, socra mea a devenit mai buna si eu mult mai linistita.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu