Pentru cei care au nevoie de implant dentar – la Dental Premier poate fi realizat totul rapid si sigur

marți, februarie 25, 2020 11:15
Posted in category Diverse

Dental PremierIn momentul in care a aparut si la noi metoda implantului dentar ca substitut pentru pierderea unuia sau a mai multor dinti, multi se temeau de implicatiile procedurii. De atunci insa, lucrurile au evoluat atat de mult, incat exista servicii de acest gen ce pot reface dantura complet, intr-o singura zi. Dental Premier, clinica stomatologica din Bucuresti are deviza dinti intr-o singura zi.

Pentru orice pacient care ajunge in cabinetul stomatologului, dorinta este de a rezolva cat mai curand ceea ce tine de implant, de inlocuire a dintilor lipsa. Dental Premier revolutioneaza metoda prin care realizeaza implanturile dentare. Vorbim in primul rand de materiale sigure, 100% biocompatibile, asadar nu se pune problema ca implantul sa nu fie acceptat de organism.

De ce Dental Premier?

Atunci cand trebuie sa iti refaci dantura, indiferent de natura problemelor pe care le ai, carii sau chiar dinti lipsa, trebuie sa alegi o clinica stomatologica in cadrul careia serviciile oferite sunt de top. Nu iti permiti sa investesti in refacerea danturii si rezultatul acestui efort sa nu fie pe termen lung. Dental Premier are la activ peste 2500 de cazuri de reabilitari totale in ceea ce priveste dantura pacientilor. Peste 19.000 de implanturi realizate cu succes sunt totusi o carte de vizita.

Mai mult decat atat, Dental Premier este clinica unde dotarile sunt de top, medicii sunt specializati si astfel ai parte de conditii la standarde internationale. Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent pe care clinica il detine este dovada ca aici gasesti specialisti in implantologie, iar Certificatul de Excelenta Dentspy Sirona este dovada ca serviciile stomatalogice de aici sunt despre High Tech Dentistry, standarde si tehnologii de ultima generatie.

Implantul dentar realizat intr-o singura zi

Mai ales pentru cei care au putini dinti ramasi pe arcada, gratie serviciilor de la Dental Premier pot avea parte de implanturi dentare si de lucrare fixa montata intr-o singura zi. Lucrarea dentara va fi una provizorie, dar functionala, permitand masticatie corecta.

In medie, operatia de implant dureaza 20 de minute pentru un implant sau 2-3 ore pentru o arcada, daca nu sunt si alte probleme. Totul se desfasoara sub anestezie locala. In maximum 24 de ore peste implant se poate incarca o lucrare/coroana fixa provizorie. Pana la refacerea completa, pana la stadiul final al implantului, adica etapa de osteointegrare ce poata dura pana la 2-6 luni, pacientul nu ramane fara dinti. Ulterior, aceasta corona/lucrare va fi inlocuita cu lucrarea fixa definitive din compozit, ceramic sau zirconiu.

Cat despre preturi, sa ne gandim ca aceasta investitie este pe termen lung, dat fiind ca un implant dureaza si pana la 20 de ani. Concret, preturile sunt afisate si in cadrul paginii oficiale, dentalpremier.ro.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu