Sugestii de cadouri pentru partenerii de afaceri

joi, mai 15, 2014 15:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAntreprenoriatul tine, in mare parte, de felul in care relationezi cu echipa si cu partenerii de afaceri. A fi un bun antreprenor inseamna sa iti motivezi echipa si sa le arati colaboratorilor tai aprecierea pe care le-o porti. De cativa ani, din ce in ce mai multe companii aleg sa faca aceste lucruri prin intermediul cadourilor cu ocazia sarbatorilor, a zilelor de nastere sau a faptului ca s-a concretizat o realizare. Indiferent de industria in care activeaza o companie, sa le arati angajatilor si partenerilor ca ii apreciezi este benefic atat pentru atmosfera generala, cat si pentru productivitatea companiei.

Cadoul business trebuie sa fie ales in functie de destinatarul acestuia. Pentru domnisoare si doamne, un obiect decorativ, un parfum sau chiar bijuteriile pot fi alegerea potrivita in timp ce un ceas, un stilou din argint sau o sticla de whisky vor impresiona un domn. In general, antreprenorii prefera sa investeasca mai mult timp in cautarea cadourilor pentru partenerii de afaceri. Bineinteles, un gest la fel de apreciat va fi si un cos cadou cu produse alimentare rare si de cea mai buna calitate, impreuna cu bauturi fine, asa cum sunt cele oferite de giftsolution.ro, de exemplu.

Cosurile cadou sunt prima alegere a multor companii si atunci cand vine vorba de recompensarea angajatilor. Cand au inceput sa devina populare in Romania, acestea erau oferite in special de Pasti sau de Craciun. In prezent, cosurile cadou contin o varietate de produse, de la dulciuri pana la preparate alimentare deosebite si bauturi alcoolice. Cosurile cadou pentru partenerii de afaceri sau pentru angajati mai contin, de obicei, si diferite obiecte de birotica inscriptionate cu logo-ul companiei. Un gest foarte apreciat de angajatii care sunt si parinti este oferirea unui cos cadou cu dulciuri si/sau rechizite.

Multi antreprenori prefera sa organizeze o excursie sau un team-building pentru angajati, si in multe cazuri asta ajuta la relaxarea si la eficientizarea unei echipe. Exista foarte multe companii care organizeaza team-building-uri si pregatesc un set de activitati, iar locatiile pentru a merge intr-un team building sunt diverse: in timp ce unii aleg sa mearga la munte sau la mare, o schimbare la fel de benefica poate fi si o vila din apropierea orasului.

Un alt cadou popular in randul antreprenorilor este certificatul cadou. Pentru barbati, puteti sa va orientati catre o cina la un restaurant de lux, iar femeilor le puteti oferi o partida de shopping la un brand renumit. Astfel, oferiti angajatilor si partenerilor de afaceri o experienta in locul unui obiect, lucru ce poate lasa un impact mai puternic.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu