ultramaster.ro, echipamente alarmă și supraveghere video pentru tine

luni, martie 17, 2014 17:16
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMai un pont pentru voi, dragii mei, doar intrați pe un blog destinat oamenilor inteligenți. Se știe că a preveni este mult mai ușor decât a vindeca. Așa și în cazul securității bunurilor sau persoanei dumneavoastră. Prevederea este mama înțelepciunii, spune bine un proverb, așa încât este bine să avem ceva echipamente de protecție. De exemplu, alarma wireless o puteți comanda accesând link-ul anterior, acolo unde găsiți toate detaliile legate de respectivul produs. Este vorba de un kit complet antiefracție DSC wiriless, gata de instalare. Conține: centrala 6 zone pe placa plus o zona pe tastatura, extensibila la 16 zone, 2 partitii; tastatura LED cablata inclusa; sirena de exterior Lady cablata, carcasa dubla policarbonat plus metal, autoprotectie contra spuma, taiere fire si sabotaj; telecomanda radio ( armare/dezarmare/panica). Ce să mai spunem, o bijuterie.

Iar dacă sunteți interesați de supraveghere video, urmați link-ul anterior și puteți comanda produse de supraveghere video precum: kit supraveghere video, camere box, camere dome, camere interior, camere exterior, camere cu IR, camere speed-dome, camere ascunsa, plăci DVR-PC, DVR stand alone, DVR auto, DVR USB, DVR 1 canal, DVR 4 canale, DVR 8 canale, DVR 16 canale, DVR 24 canale, DVR 32 canale, accesorii CCTV, camere CCTV etc. Fiecare produs are o descriere sugestivă, prezentarea fiind însoțită și de imagini. Iar filtrele de pe site (click pe unul din link-urile anterioare) ne fac viața mai plăcută, atunci când căutăm un anume produs. Mai puteți achiziționa și alte produse, pe lângă cele prezentate mai sus, pentru aceasta intrați pe site. Tot acolo găsiți și modalitățile de plată și livrare a produselor comandate. Dragii moșului, nu ezitați să aveți o viață liniștită, în care familia și bunurile dumneavoastră sunt în siguranță. Dincolo de investiția făcută se află ceva mult mai important: o stare de bine și de liniște pe care ne-o dorim cu toții. Iar recomandarea de azi ne ajută s-o și găsim.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu