Unde găsim jocuri și alte articole pentru copii

sâmbătă, noiembrie 9, 2013 9:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe știe că Internetul este plin de tot felul de materiale, mai utile sau mai puțin utile, dar puține sunt site-urile unde găsim articole numai pentru copii. De exemplu, dacă doriți jocuri care să le dezvolte celor mici creativitatea și să le pună în valoare imaginația, link-ul anterior este cea mai bună alegere. Veți găsi pe respectivul site o varietate de jocuri, precum: jocuri & puzzle, jocuri creative, jocuri de construcție etc. Iar dacă sunteți interesați/interesate de jucării, se găsesc jucării lego city ce vor da un sens nou noțiunii de joc și copilărie. La legătura precedentă, puteți vedea și cumpăra jocuri Lego City precum: unitate mobilă de poliție, camion pentru gunoi, încărcător și basculantă, post de poliție, transport de prizonieri, mașină de patrulare etc. Multe alte articole se pot vedea și achiziționa cu un simplu click pe unul din link-urile anterioare. Iată mai jos și alte informații utile pentru dumneavoastră.

Cum platesc?

Plata cu cardul online

Plata cu card online se face prin intermediul Bancii Transilvania si Romcard. Acestea sunt prelucrate pe serverele Romcard. Cardurile acceptate la plata sunt VISA Classic, VISA Electron, MASTERCARD si MAESTRO. Noriel nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Acestea sunt prelucrate pe serverele Romcard, certificate din punct de vedere al securitatii de catre VISA si MASTERCARD.

Plata ramburs

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea jucariilor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

Cum se livreaza jucariile?

Termen de livrare

Livrarea se face in in termen de 24 de ore in Bucuresti si in maxim 48 de ore oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii de catre un operator. O comanda depusa vineri dimineata se va livra in mod normal luni. Poti solicita livrare sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii.

Cat costa livrarea?

Costul livrarii depinde de greutatea jucariilor, de destinatie (in Bucuresti sau in tara) si de modalitatea de plata (online sau ramburs). Costul livrarii afisat in ultimul pas al livrarii este final si va aparea pe factura. Nici un alt comision nu iti va fi solicitat la momentul livrarii de catre curier. Exceptie face oferta de „Livrare gratuita pentru comenzi peste 150 RON”, care este valabila doar in aria acoperaita de Fan Courier.

Garantia jucariilor

Toate jucariile comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.

Așadar, puteți adăuga un strop de fericire în viața copiilor dumneavoastră dacă treceți în agendă și achiziționați produsele magazinului online noriel.ro.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu