Vrei să faci un transplant de păr? Alege clinica Dr. Felix Hair Implant și nu vei regreta

joi, august 19, 2021 14:56
Posted in category Diverse

Implant de parOricine își dorește un păr bogat și plin de vitalitate, indiferent dacă vorbim despre bărbați sau despre femei. Adevărul este că podoaba capilară are o influență majoră asupra aspectului fizic al unei persoane. Nici o schimbare la nivelul acestuia nu trece neobservată de cei din jur, deoarece este printre cele mai vizibile părți ale corpului. Din păcate totuși nu toată lumea are norocul să aibă un păr lung și sănătos. Nu puține sunt cazurile în care părul cade și lasă goluri vizibile în urmă.

Alopecia, adică această cădere a părului poate avea mai multe cauze printre care și factorii ereditari. Stresul poate fi o altă cauză și alături de acestea multe altele. Ideea este că o cădere a părului de aproximativ 100 de fire pe zi este ceva normal și se întâmplă tuturor, pentru că în loc cresc alte fire. Atunci cand începe să se vadă că părul este rărit și apar goluri chiar, este un semn că o intervenție este necesară. Clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi soluția ideală în aceste situații, deoarece echipa poate interveni și poate reda aspectul natural al părului, cu ajutorul transplantului de păr.

Metode și tehnici care aduc cu adevărat schimbări

La această clinică vei întâlni o echipă de medici ultraspecializați care realizează orice tip de transplant de par. Ceea ce îi diferențiază pe aceștia de alte clinici de acest gen din România este faptul că utilizează o tehnică nouă care este printre cele mai noninvazive și care aduc schimbări cu adevărat vizibile și anume tehnica Q-FUE. Este o soluție pentru restaurarea capilară preluată din orient. Clientul își poate relua viața imediat după procedură, deoarece nu are parte de sângerări sau cicatrici.

Această clinică a avut mii de clienți fericiți cu rezultate vizibile și care păreau cu adevărat reale. Testimonialele persoanelor publice din România care au apelat la ei pot fi un ghid pentru clienții interesați în acest sens, la fel și pozele de înainte și după ale acestora. Transplantul Q-FUE poate fi realizat atât pentru podoaba capilară, cât și pentru barbă sau sprâncene, în funcție de ceea ce își dorește fiecare client.

Îți poți redobândi încrederea în tine dacă faci o astfel de schimbare cu adevărat benefică. Nici nu își va da cineva seama că ai avut parte de un transplant. Accesează site-ul pentru a descoperi mai multe informații și pentru a stabili o întâlnire.

Contact:
+40 720.254.368
office@drfelix.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu