Vrei să vinzi/cumperi o maşină: autodelrulate.ro

vineri, mai 20, 2022 17:22
Posted in category Diverse

AutoDel
Pentru oamenii informaţi nu este o noutate faptul că trebuie să ne facem simţită prezenţa pe anumite site-uri, dacă, de exemplu, vrem să vindem sau să cumpărăm o maşină. Zilele acestea încercam să caut informaţii despre preţul maşinilor aflate deja în circulaţie şi pe care proprietarii intenţionează să le vândă.

Am ajuns astfel să aflu cam ce preţuri sunt la autoutilitare rulate, pe un site de anunţuri care m-a impresionat prin acurateţea informaţiilor oferite, prin secţiunile foarte precis delimitate şi prin posibilitatea de a căuta maşina potrivită.

Mai mult, cei care se ocupă de platforma autodelrulate.ro promit să aducă la comandă orice maşină în funcţie de preferinţele noastre.

Fiind vorba despre un dealer profesionist de maşini rulate, relaţia de vânzare/cumpărare va fi benefică pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o maşină.

M-am uitat la câteva modele de maşini disponibile de platformă şi am constat că au preţuri rezonabile, sunt foarte bine întreţinute, promit a fi verificate din punct de vedere tehnic şi estetic.

Maşinile sunt importate din majoritatea ţărilor europene, sunt testate şi verificate tehnic, iar cine doreşte se poate programa la un test drive gratuit.

AutoDel are filiale în Suceava şi Bucureşti, iar la aceste filiale poţi ajunge şi cu maşina ta veche pentru o evaluare, dacă vrei s-o vinzi. Preţul pentru maşina veche poate fi avansul pentru maşina nouă, dacă maşina pe care ţi-o doreşti este mai scumpă decât maşina veche.

De-a lungul timpului am avut prilejul să întânesc multe platforme cu anunţuri legate de vânzarea/cumpărarea maşinilor. Pe unele dintre aceste platforme, erai obligat să iei legătura cu cel care vinde/cumpăra maşina. Şi atunci începea un drum chinuitor în care fiecare voia oarecum să-l fenteze pe celălalt. La AutoDel lucrurile sunt mult mai simple. Cumperi maşina de la firmă sau o vinzi firmei. Dacă o cumperi, ai garanţie, ai posibilitatea unei revizii la achiziţionare, ai posibilitatea unei finanţări fără avans. Dacă o vinzi, vei primi un preţ corect, argumentat, vei fi informat despre alte preţuri pentru modele similare de maşini, adică vei avea o imagine comparativă exactă.

La AutoDel poţi beneficia şi de servicii de cosmetică auto, pentru maşina pe care o cumpăraţi sau o vindeţi. Mai exact, este vorba despre înlăturare zgârieturi, finisare, tratament hidrofob pentru geamuri, polish faruri, polish auto, curăţare elemente interioare, precum portiere, bord, plafon, tapiţerie, mochetă, tratament pentru piele, curăţare guri de ventilaţie.

S-ar putea să par subiectiv, dar în cazul în care aş avea de cumpărat sau de vândut o maşina, cu siguranţă aş apela la AutoDel. Mai ales că acolo ne aşteaptă şi câţiva consultanţi la care putem apela pentru detalii suplimentare sau pentru a fi ajutaţi în alegerea maşinii potrivite, în funcţie de bugetul alocat şi nevoile noastre.

Nu ştiu dacă realizaţi, dar toate relaţiile noastre au ca fundament încrederea. Dacă ai încredere în cei la care apelezi, cu siguranţă este o relaţie reuşită, care nu te va dezamăgi. Personal, într-o lume plină de tentaţii, am încredere totală în puţine oferte. Iar dintre acestea, aşa puţine cum sunt, face parte şi AutoDel. Mergeţi pe mâna lor. Nu o să fiţi dezamăgiţi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu