A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXXVII)

duminică, septembrie 11, 2022 13:16
Posted in category Mass-media

Viorica Dancila si Mugur Isarescu28 mai 2021

Şi când te gândeşti că acest Mugur Isărescu a fost candidatul forţelor cică democratice din 2000, la alegerile prezidenţiale din România (ţărănişti şi alţii). Rezultatul candidaturii lui Isărescu? După alegerile din 2000, PNŢCD a ajuns la coşul de gunoi al istoriei, deşi era (şi este) urmaşul Partidului Naţional Român din Ardeal, ce a contribuit decisiv la apariţia momentului 1 Decembrie 1918. Şi tot după acele alegeri, organizate de Guvernul Isărescu, cu turnătorul Mugur Isărescu urmaşul altui ratat, Emil Constantinescu (eşuat şi ăsta în troaca ciumei roşii), au urmat cei 4 ani de jaf şi dominaţie PSD-istă, în care s-a furat tot, iar România a devenit proprietatea baronilor PSD.

Numit guvernator al BNR de regimul criminalului KGB-ist Ion Iliescu, pe acest Mugur Isărescu nu pare să-l clintească nimeni din funcţie, iar această putere absolută a individului Isărescu îi permite acestuia să-şi bată joc de românii cu şcoală, angajând la BNR o analfabetă precum este Dăncila de Tiliorman.

Şi mai vine şi lăutarul Ludovic Orban cu miştocăreli ieftine, de genul “pe Dăncilă o recomandă vocea şi talentul”. Dacă Dăncila-analfabeta, aia cu “aria cercului este egală cu raza la pătrat” (deşi se lăuda că a dat meditaţii la matematică – hăăă, hăăă, hăăăă), se poate angaja oriunde în guvernarea PNL-USR, înseamnă că PNL-USR sunt încă în opoziţie, iar PSD = ciuma roşie la putere. Nu? Sau BNR-ul ăsta răspunde doar în faţa Marii Adunări Naţionale pentru ce se întâmplă în propria-i ogradă?

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu