Ai o piscină? Foarte bine! Acopero cu o prelată! Nu ai piscină? Fă-ţi una din fibră de sticlă!

luni, aprilie 26, 2021 10:45
Posted in category Diverse

PiscinaCei care au piscine ştiu foarte bine, probabil, cât de important este ca apa din piscină să fie curată. În afara faptului că sursa de apă trebuie verificată (apa e de preferat să aibă o duritate medie şi cât mai puţine metale în compoziţie), în afara faptului că apa din piscină trebuie să fie filtrată, pentru a împiedica impurităţile să ajungă în piscină, achiziţionând o prelata piscina, una pentru iarnă şi una pentru vară, o să vă protejaţi piscina de multe neajunsuri, cauzate fie de temperaturile extrem de scăzute din timpul iernii, fie de cele foarte ridicate din timpul verii.

Vântul poate aduce în piscină impurităţi care odată pătrunse în apă pot crea multe neplăceri. Inclusiv starea de sănătate poate fi afectată de apa îmbibată cu tot felul de resturi aduse de vânt. Bolile de piele se pot evita prin acoperirea piscinei cu o prelată, aceasta fiind o investiţie minimă în comparaţie cu avantajele certe oferite.

Prelatele pentru piscine sunt rezistente la intemperii, protejează apa din piscină de radiaţii, împiedică răcirea apei pe durata nopţii (au calităţi termoizolante), previn evaporarea apei în sezonul estival etc. Pentru a întinde prelata şi a o strânge, puteţi folosi un derulator telescopic, cel care va uşura considerabil efectuarea celor două operaţiuni.

Pentru cei care nu au piscină, dar şi-ar dori una, recomandarea mea este să aleagă piscina fibra de sticla. De ce piscine din fibră de sticlă? Argumente: sunt uşor de instalat şi de întreţinut; sunt durabile, rezistente şi asigură un confort maxim; pot fi montate în grădină, curte, interior sau exterior; vin la pachet cu accesorii; sunt ideale pentru familii cu copii; oferă siguranţă în utlizare, au un design modern, li se pot adăuga echipamente opţionale care sporesc funcţionalitatea şi confortul; preţurile sunt accesibile, iar tehnologia folosită în producerea lor este de ultimă generaţie.

Folosind prelata piscina reduceţi cu 50% consumul de energie folosit pentru încălzirea apei, prelata de vară cu bule, de exemplu, foloseşte energia solară pentru a menţine temperatura apei în piscină şi/sau a o creşte cu 8%. Tot prelatele pentru piscine, cele de vară, reduc pierderile de clor activ ca efect al radiaţiilor solare.

Decât să-ţi goleşti piscina iarna, este de preferat achiziţionarea unei prelate pentru piscină. Aceasta nu numai că-ţi va proteja piscina de condiţiile meteo nefavorabile, de poluare sau de gunoaie, dar şi apa din piscină se va menţine în stare bună pentru sezonul următor.

Aşadar, fie că alegi o prelata piscina, fie că alegi o piscina fibra de sticla, pentru a-ţi monta o piscină nouă, avantajele fiecărei alegeri sunt certe şi nu trebuie ratate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu