AnveloStar, anvelope de calitate pentru masina ta

vineri, decembrie 23, 2016 19:31
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn urmă cu niște ani, căutam în neștire un magazin online unde să comand niște anvelope de calitate, iar respectiva comandă să o fac repede, fără să fiu nevoit să caut prea adânc în conținutul site-ului. Pe atunci totul se realiza mai greoi, cu destule impedimente. Din fericire, astăzi putem comanda online anvelope într-un mod simplu. Dacă aș alege un magazin online cu cele mai bune anvelope, acesta ar fi cu siguranță AnveloStar. De ce spun asta? Păi, în primul rând aspectul site-ului îți oferă încredere, fiind, poate, cel mai profesionist site al unui magazin online pe care l-am întâlnit. Aici găsești exact informațiile de care ai nevoie, nu trebuie să alegi dintr-o mulțime foarte numeroasă de oferte pe cea potrivită.

Introduci dimensiunile anvelopei, sezonul și, eventual, marca și ai găsit ceea ce cauți. Dacă nu știi dimensiunile anvelopelor mașinii tale, acestea se gasesc în talonul mașinii. Haideți să luăm un exemplu. Ce înseamnă 195/65R15? 195 este lățimea anvelopei, în milimetri, 65 este raportul nominal de aspect, fiind rezultatul împărțirii înălțimii secțiunii la lățimea anvelopei înmulțit cu 100, R înseamnă că anvelopa are o construcție radială, 15 este diametrul roții în inch.

De exemplu, dacă doriți anvelope de iarnă 165/65/R15, puteți alege anvelopele Federal Himalaya WS2-SL 81T ce au indicele de încărcare 81 (sarcina pe anvelopă, în kg, este de 462), indicele de viteză T (viteza maximă cu care puteți merge, folosind acest model de anvelope, este 190 km/h), clasa de eficiență F (aproape maximă), aderența pe carosabil ud F (aproape maxim), nivel de zgomot 72 dB (sper că vă mai amintiți ceva de la cursul de fizică, acolo unde am învățat despre dB). Prețul este 170 lei bucata și include TVA și Eco Taxa. La minim două anvelope comandate, aveți transport gratuit.

AnveloStar, anvelope de calitate pentru masina ta

Dacă sunteți interesați de niște anvelope de vară, puteți comanda Pirelli 195/65/R15 P6 Cinturato 91H ce au indicele de încărcare 91 (615 kg sarcina pe anvelopă), indicele de viteză H (maxim 210 km/h), clasa de eficiență F (aproape maximă, cea maximă fiind G), aderența pe carosabil ud E (maxim tot G), nivel de zgomot 71 dB, prețul fiind de 201 lei/bucata.

AnveloStar, anvelope de calitate pentru masina ta

Amatorii de anvelope all season ar putea comanda Landsail 195/65/R15 4 seasons 91 H, la 169 lei bucata, cu indicele de încărcare 91 (615 kg sarcina pe anvelopă), indicele de viteză H (maxim 210 km/h), clasa de eficiență C (cea maximă fiind G), aderența pe carosabil ud C (maxim tot G), nivel de zgomot 72 dB.

Cu siguranță anvelopele AnveloStar au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed vara, cele de vară, respectiv au aderență sporită pe noroi, zăpadă sau gheață iarna, cele de iarnă. De asemenea, au un zgomot relativ redus în toate regimurile de exploatare, sunt rezistente la viteze mari și încărcare maximă, asigură confortul unei călătorii, pot fi reparate cu ușurință, asigură un consum redus de combustibil. O anvelopă bună este cea care oferă o tracțiune și un răspuns la volan foarte bun și la 100 km/h. Iar anvelopele AnveloStar au aceste caracteristici. Și un sfat: dacă înlocuiți doar două anvelope, montați-le pe cele noi pe axul din spate, indiferent dacă mașina are tracțiune pe față sau pe spate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu