Arabesque Romania

joi, august 18, 2016 21:39
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniArabesque este unul din cei mai mari comercializanti si distribuitori de materiale de constructii din Romania. Retailerul a reusit sa se dezvolte foarte mult in ultimii ani reusind sa deschida nu mai putin de 19 centre comerciale. Chiar anul acesta acest retailer romanesc a dat startul unui nou centru comercial, cel mai mare din Romania unde gazduieste peste 25.000 de produse din toate categoriile de constructii.

Orice persoana fizica are acum ocazia sa cumpere produse la preturi de conducator direct de la acest retailer. Cel mai nou centru comercial a fost deschis la Pitesti. Noul lider de pe piata de materiale de constructii reuseste sa creeze si foarte multe locuri de munca in toate zonele tarii. Centrele comerciale detinute de Arabesque sunt amplasate in cele mai mari orase ale tarii. La Pitesti insa, retailerul a reusit sa deschida cel mai mare centru comercial care se intinde pe 9.000 de metri patrati.

E usor sa gasesti acum cele mai bune materiale de constructii mergand la unul din aceste magazine. Centrele comerciale pun la dispozitie clientilor noi si cele mai bune solutii pentru transport. Fiind deschis recent centrul comercial din Pitesti, retailerul ofera clientilor din zona transport gratuit.

Acum gasesti si Arabesque pe Facebook daca vrei sa fii la zi cu toate noutatile si ofertele retailerului romanesc. Este un brand autentic romanesc de mare succes. Pe langa cele 19 centre din Romania, mai detine si alte centre comerciale din Ucraina, Bulgaria si Moldova. Retailerul romanesc a reusit sa se dezvolte foarte mult mai ales in ultimii 5 ani. Asadar, in 2014 cifra de afaceri s-a ridicat la 337 milioane de euro. Peste 2.500 de oameni au un loc de munca stabil aici si beneficiaza de cele mai bune conditii de lucru. In centrul comercial din Pitesti s-au facut inca 100 locuri de munca la care au putut aplica muncitorii din zona.

Din anul 1994 si pana in prezent, Arabesque s-a extins foarte mult si a reusit sa devina unul din cei mai cunoscuti distribuitori de materiale de constructii dar si unul din pionii principali pe aceasta piata interna. Odata cu extinderea pe plan international, retailerul a deschis si un magazin online. De aici oricine poate comanda produsele dorite care vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul tarii. Alege serviciile retailerului romanesc si vei avea parte de calitate in orice zi. Merita sa incerci produsele de aici daca vrei sa ai parte de calitate si preturi de producator.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu