Autolux.ro, daca esti interesat de un GPS auto universal de ultima generatie

duminică, august 14, 2016 10:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPoate că a venit vremea să vă luați un GPS auto universal, sau să-l schimbați pe cel existent cu unul mai performant, așa încât sunteți în căutarea unor sisteme de navigație GPS de ultimă generație. În acest caz, materialul de față este tocmai potrivit pentru a găsi și a alege dintre cele mai bune GPS-uri de pe piața românească și nu numai.

Aveți o ofertă generoasă și diversă, pe autolux.ro, din care cu siguranță veți găsi ceea ce căutați. Indiferent ce căutați, GPS auto, GPS bicicletă, GPS camion sau GPS motocicletă, cu siguranță veți găsi. De exemplu, ce spuneți de un sistem de navigație GPS auto Smailo Joy 4.3, ce include o hartă a României. Iată câteva caracteristici ale acestui GPS, pe care-l puteți vedea și în imaginea de mai jos.

  • Cu Smailo Joy navighezi rapid, relaxat si in siguranta datorita functiilor inteligente de rutare. Mic si compact, cu ecran de 4,3 (10,9 cm), dispozitivul te ghideaza chiar si in cele mai complicate situatii din trafic. Vizualizezi clar drumul pe care urmeaza sa il parcurgi, stii mereu pe ce banda de mers te afli si ai posibilitatea sa alegi din timp directia.
  • Dispozitivul te avertizeaza vizual si sonor in momentul depasirii limitei de viteza si in apropierea camerelor radar fixe, oferindu-ti mai multa siguranta in timpul calatoriei.
  • Datorita numarului mare de Puncte de Interes preinstalate, gasesti cu usurinta orice atractie turistica, de la muzee, teatre, centre comerciale pana la bancomate si banci, aranjate in 28 de categorii, cu adrese si numere de telefon.

Istoria GPS-ului

Dacă tot vorbim de GPS, iată câteva date interesante legate de istoria GPS-ului.

  • Global Positioning System (GPS), în traducere ”Sistem de Poziţionare Global”, este un sistem de navigaţie bazat pe sateliţi spaţiali care furnizează informaţii despre loc şi timp, indiferent de condiţile meteorologice, oriunde pe glob.
  • Primul GPS a fost inventat de J.W. Jones, în 1909. Dispozitivul ”Jones Live Map” a fost primul sistem de ghidaj pentru automobilişti realizat pe vremea când călătoria cu maşina era o adevărată aventură: nu existau autostrăzi, drumuri erau foarte puţine şi cu multe gropi, iar staţiile de carburanţi erau la sute de kilometri distanţă una de cealaltă. Dispozitivul inventat de Jones consta într-un sistem de discuri imprimate cu hărţi care îi arăta şoferului direcţia prin manevrarea unui cadran special.
  • Primul sistem de navigaţie prin satelit, Transit, folosit de Marina SUA, a fost testat cu succes în 1960. A folosit o constelaţie de cinci sateliţi şi puteau furniza o poziţionare actualizată aproximativ o dată pe oră.
  • Proiectul GPS a fost dezvoltat în 1973 pentru a depăși limitările sistemelor de navigaţie precedente, integrând idei din mai mulţi predecesori, inclusiv un număr de studii de proiectări de inginerie secrete din anii ’60. GPS-ul a fost creat şi realizat de Departamentul de Apărare SUA şi era operat cu ajutorul a 24 de sateliţi. A devenit în totalitate operaţional în anul 1995. Bradford Parkinson, Roger L. Easton şi Ivan A. Getting sunt creditaţi pentru invenţia acestuia.

Pentru un GPS auto universal de ultimă generație, autolux.ro este soluția.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu