Balansoare cu conectare la priză pentru bebeluşi

miercuri, septembrie 14, 2016 16:28
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFoarte mulți dintre noi știm ce înseamnă să ai un bebeluș de care trebuie avut grijă. Nopți nedormite și momente în care nu prea știi ce să-i ofere pentru liniștea lui și a ta. Din fericire, astăzi există, grație dezvoltării tehnologiei, produse ce oferă bebelușilor mult doritul confort, iar nouă mult dorita liniște. Un astfel de produs ar putea fi un balansoar conectat la priza.

Dacă aveți un bebeluș cu vârsta mai mică de un an, un astfel de balansoar este numai bun pentru a-l face să se simtă bine, în anumite momente. Aceste balansoare au o mișcare de legănare în două direcții, cu 6 viteze, pentru liniștirea copilului. Mai au patru poziții pentru scaun și două poziții de înclinare a scaunului. Plus ham de siguranță cu prindere în 5 puncte și o selecție de 10 melodii și 5 sunete. Scaunul este cu pernuțe, pentru un confort suplimentar al bebelușului, și cu căptușeală detașabilă. Are jucării incluse, pentru stimularea bebelușului, acestea fiind detașabile împreună cu bara de jucării.

Iar dacă vă interesează pătuțuri din lemn, puteți alege brand-ul klups, acestea fiind moderne și ușor de asortat în camera copilului. Pătuțurile sunt confecționate din materiale de calitate superioară, non-toxice, ușor de montat și întreținut. La pătuț aveți și o saltea al cărui suport poate fi reglat pe trei niveluri de înălțime, în funcție de vârsta bebelușului. Marginile sunt rotunjite, pentru a fi protejați bebelușii de accidentări și pentru a le oferi un somn cât mai liniștit. Salteaua este confortabilă și fermă, menținând coloana copilului într-o poziție corectă, fiind confecționată din 2 straturi din fibră de nucă de cocos și un strat din burete la mijloc. Salteaua nu reține umezeala, este antialergică și non-toxică. Buretele de la mijloc este ferm și antialergic, iar husa este lavabilă și antialergică. Salteaua este stabilă termic, nu se încarcă electrostatic, nu reține praful, nu permite dezvoltarea microbilor. Pentru o mai bună aerisire, se recomandă întoarcerea saltelei de pe o parte pe alta, la fiecare schimbare a lenjeriei.

Am ales doar două exemple de produse ce pot fi comandate online pe nichiduta.ro Pe lângă acestea, pe site mai puteți vedea, și ulterior comanda, multe alte produse pentru bebeluși, de la jucării la scaune auto pentru copii, de la produse pentru grădiniță și școală la haine și încălțăminte. Nu lipsesc nici articolele pentru gravide, ofertele speciale, noutățile, cărucioarele pentru copii, jucăriile de exterior, produse pentru camera copilului, produse electronice pentru copii, produse pentru alimentația, igiena și siguranța bebelușilor. Am remarcat și o promoție de toamnă, în care articolele pentru copii au importante reduceri de prețuri. Practic, avem de ales între cele mai bune produse pentru bebeluși existente în România, la prețuri accesibile. Nu veți găsi în altă parte produse mai ieftine și mai bune, așa încât profitați de această oportunitate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu