Bateriile de tractiune pentru stivuitoare

luni, noiembrie 18, 2019 20:18
Posted in category Diverse

Baterii pentru stivuitoareSe regasesc indeosebi in dotarea vehiculelor electrice, fiind folosite in general pentru propulsie, insa fac parte si din dotarea altor aplicatii. Bateriile de tractiune sunt acumulatori reincarcabili si se adreseaza unor masinarii si echipamente varite, incepand de la stivuitoare, masini electrice pentru curatarea podelelor si pana la electromasini, masini pentru golf, scaune cu rotile electrice, etc.

Trebuie sa se faca o diferentiere intre bateriile de tractiune si cele auto – de pornire, de iluminat, de aprindere – intelegand ca cele dintai sunt special concepute in asa fel incat sa ofere putere pentru perioade de timp extinse. Cele de tractiune se folosesc in aplicatii precum cele mentionate in detrimentul modelelor auto, fiind proiectate la o capacitate mai mare. Exista o serie de rapoarte ce caracterizeaza bateriile de tractiune, destul de ridicate de alfel: energie – greutate, putere – greutate si densitate de energie.

Bateriile de tractiune, caracteristici

Varianta reincarcabila a bateriilor de tractiune reprezinta componenta cu cea mai mare valoare din dotarea unui vehicul electric. Acestea reprezinta o achizitie destul de costisitoare, dat fiind ca si costul lor de fabricatie este unul substantial. Operarea lor ulterioare va fi mai ieftina desigur.

Acest domeniu, al tehnologiilor ce le inglobeaza fabricarea bateriilor de tractiune, a inceput sa se dezvolte in jurul anului 1990. Era perioada in care si progresul in randul gadget-urilor a fost unul insemnat. Iata deci cine a fost beneficiar al progreselor inregistrate in cazul acestora din urma.

Sunt cu incarcare pe timp de noapte si pot fi utilizate curent in decursul intregii zile. Daca e sa ne raportam la energia pe care o produc, acestea functioneaza la costuri destul de echitabile. Mai exact, pretul platit pentru energia electrica rezultata reprezinta un procent redus din cel aferent combustibilului lichid de care ar fi nevoie pentru a genera aceeasi cantitate de energie.

De unde cumpar baterii pentru stivuitoare?

Pentru a avea siguranta unei alegeri inspirate, bateriile pentru stivuitor trebuie sa fie produse de nume consacrate, care ofera garantia calitatii pentru acestea.

Un reper pentru public este magazinul Hakuservice Processing, care ofera si solutii pentru intretinerea bateriilor de tractiune diverse. In cadrul portofoliului online regasesti o gama vasta de productie, care se pliaza cu succes atat pe tipuri diverse de celule de tractiune, care sunt in conformitate cu standardele DIN, cat si pe cele britanice BZ, alaturi de baterii diverse de pornire si de semitractiune.

Fiecare etapa incepand cu procesul de fabricare al acestora si pana cand sunt montate pe aplicatii este importanta si trebuie realizata responsabil. Din acest motiv, Hakuservice livreaza fiecare baterie intr-o cutie metalica ce prezinta calitati antisoc, anticorozive, completate de legaturi flexibile fixate in suruburi ce interconecteaza elementii. Bateriile comandate de pe baterii-stivuitor.ro vin incarcate cu acid, pregatite pentru a fi exploatate.

Descopera detalii amanuntite, caracteristici si specificatii ale bateriilor de tractiune disponibile pe site-ul mentionat, apoi realizeaza alegerea potrivita conform cu aplicatia ta. Cere specialistilor sfatul daca nu reusesti sa te orientezi dupa un model care sa corespunda acesteia. Poti cere recomandari si pentru bateriile in uz, a caror functionare intampina probleme.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu