bekid.ro, dacă vrei scaune de masă, biciclete, mașinuțe, jucării pentru copii

luni, iulie 7, 2014 15:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniVorbim în acest material despre un magazin online unde puteți găsi produse pentru copii. Dacă intrați pe site, veți descoperi o varietate de produse pentru copii. De exemplu, găsiți scaune auto pentru copii și accesorii pentru scaune auto. Livrarea produselor comandate se face în 24 de ore, prin curier, iar în colet veți găsi certificatul de garanție. Produsele se livrează sigilate, în ambalajele originale ale producătorilor.

Mai puteți comanda cărucioare pentru copii, din categoriile: cărucioare ușoare, cărucioare sport, cărucioare multifuncționale, cărucioare gemeni, cărucioare ieftine, cărucioare cu 3 roți, cărucioare 3 în 1, cărucioare 2 în 1, precum și accesorii pentru cărucioare. Pentru joacă și alte activități ale copiilor, găsiți pe site și puteți comanda: balansoare, carusele muzicale, căsuțe, leagăne, piscine, saltea de joacă, sculpturi Mulaj, spații de joacă, tobogane etc. Pentru plimbările copiilor, găsiți următoarele produse: biciclete, marsupii, mașinuțe electrice, mașinuțe fără pedale, premergătoare, săniuțe, scaun pentru bicicletă, tractor cu pedale, triciclete. Plata produselor comandate se poate face în numerar, la primirea produselor (sau la ridicarea lor de la sediul firmei), online cu cardul sau prin ordin de plată.

Pentru masa și odihna copiilor, inclusiv a bebelușilor, sunt disponibile pe site următoarele produse: accesorii pentru pătuțuri, bariere pentru securitatea copiilor, cădiță bebe, fotolii pentru copii, fotoliu balansoar, lenjerie pătuțuri, mese de înfășat, mobilier cameră copii, pătuțuri pliabile copii, saci de dormit, saltele pătuțuri, scaune masă copii, tapet cameră copii, set cadouri copii, țarcuri copii etc. Pentru bebeluși sunt disponibile următoarele produse: cântare bebeluși, încălzitor pentru biberoane, interfoane bebeluși, sterilizatoare, termometre bebeluși, umidificatoare etc.

Și dacă tot am amintit de fotoliu balansoar, haideți să vedem ce ne spune Wikipedia despre balansoar. „Balansoarul este un tip de scaun cu doua tălpi de lemn curbate fixate la capătul de jos al picioarelor (una pe picioarele din stânga și una pe cele din dreapta). Balansoarul se sprijină pe podea în numai două puncte, astfel că persoana așezată poate să se legene înainte și înapoi schimbându-și poziția centrului de greutate sau împingând ușor cu picioarele. Balansoarele sunt considerate relaxante datorită mișcării lente. Sunt, de asemenea, comode și ergonomice, deoarece atunci când cineva se așază fără a se legăna, balansoarul se inclină în spate până când centrul de greutate se stabilizează, asigurând ocupantului o poziție foarte relaxată. O legendă americană spune că balansoarul a fost inventat de Benjamin Franklin, care ar fi adăugat pur și simplu tălpi unui scaun normal. Tâmplarii au început să le producă la începutul secolului XIX, și multe exemplare din acea epocă s-au păstrat până azi. Popularitatea lor a crescut, iar balansoarele vechi de diverse tipuri se colecționează. Balansoarele sunt uneori asociate cu bătrânețea și bunicii, sau cu îngrijirea copiilor, deoarece legănarea liniștește copiii care plâng.”

Așadar, dacă vreți produse de calitate pentru copii, la cele mai mici prețuri, rețineți această recomandare.

Biciclete copii Bekid.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu