Cum au jefuit România oamenii Securităţii comuniste

marți, ianuarie 15, 2019 20:07
Posted in category Justitie

SecuritateaÎn 1992, numitul Dumitru Jude a ţepuit statul cu echivalentul a peste 800.000 de euro, prin neplata impozitelor datorate Fiscului.

Fost ofiţer conspirat în cadrul DIE (Direcţia de Informaţii Externe, colhoz burduşit de securişti în timpul dictaturii comuniste sau comuiste, dacă vreţi – n.m.), în perioada 1986 – 1989, Jude a ajuns până la gradul de căpitan la UM 0195, de Contrainformaţii Externe, condusă de generalul Ioan Moţ.

Obiectivul acestei unităţi, a cărei schemă de personal a ajuns la o mie de angajaţi şi a cuprins inclusiv persoane din spaţiul Orientului Mijlociu, era acela de a-l lichida pe generalul Pacepa.

Între 1986-1991, Jude a fost director adjunct la filiala din Libia a societăţii ARCOM. Va fi rechemat în ţară după dizolvarea guvernului Roman şi făcut inspector guvernamental. În această perioadă activează în Germania, cu firma de construcţii civile şi industriale J & D Design Construcţii SRL, înşelând fiscul românesc cu suma enunţată mai sus.

Nevastă-sa, Vasilica, a fost secretară şi şefă de cabinet la biroul vicepreşedintelui Senatului, Ulm Spineanu. În acest moment (era noiembrie 2002 – n.m.) lucrează la cabinetul senatorului PSD Alexandru Athanasiu, fost lider al PSDR. În această calitate, Vasilica exercită formidabile presiuni asupra Parchetului, Ministerului de Finanţe şi Ministerului de Interne pentru a influenţa soluţionarea pozitivă a zecilor de dosare ale soţului. La Interne, anchetele au fost tărăgănate la nesfârşit prin influenţa generalului Toma Zaharia, cu care Dumitru Jude este bun prieten. (“Academia Caţavencu”, nr. 573/2002)

(Cam aşa se făcea justiţie în Românica, pe vremea cuplului odios şi ticălos Adrian “Puşcăriaş” Năstase, premier + Ilici “KGB-ist criminal” Iliescu, preşedintele României –n. m.)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum au jefuit România oamenii Securităţii comuniste”

Adauga un comentariu