bimmer-service.ro, dacă vrei informații și service pentru mașina ta

vineri, noiembrie 15, 2013 16:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți posesorul, probabil fericit, al unei mașini marca BMW, v-ar prinde bine să știți că există diagnoza BMW Romania. Accesând link-ul anterior, veți afla informații utile despre ce înnseamnă diagnosticare electronică BMW și unde se poate realiza. Haideți să vedem împreună cam ce înseamnă diagnoza BMW, pentru a înțelege importanța realizării acesteia.

Diagnoza BMW se executa cu testere profesionale la nivel de reprezentanta printr-o interfata BMW. Interfata diagnoza BMW a fost conceputa pentru UZINELE BMW ca alternativa ultra rapida de diagnosticare si revizie bmw.

Testerul este capabil sa execute toate procedurile legale de service, diagnostic bmw, revizie bmw si stergere erori pe absolut toate modulele BMW (motor, cutie, dsc asc, abs, airbag, ews, ike, lcm, pdc, zke, clima, etc..), masuratori active in timp real (live data) pe toate modulele ce detin calculator, respectiv sus mentionate.

Foarte important esteca erorile sunt explicate profesional, in termeni clari, adica pe langa codul generic de eroare BMW se conoteaza in detaliu eroarea si posibilele cauze, respectiv data si ora, turatie, temperaturile motor si ambient, presiuni de functionare, etc cand eroarea a fost stocata.
Ofera suport pentru codurile de eroare BMW.

INTERFATA DETECTEAZA VOLTAJUL si CONTACTUL PUS!

Deasemenea o functie inteligenta este aceea de a afisa orele exacte de functionare ale BMW. Ceea ce poate fi interpretat ca 1 h = 60-80km, deducandu-se o marja de kilometraj parcurs .
In urma operatiei de diagnostic bmw, revizie bmw si/sau programare primiti si un raport detaliat al defectiunilor, codurile originale ale pieselor/modulelor defecte si raportul cu versiunile de software existente pe masina dupa operatiunea de resoftare pe hartie A4.

Dacă vreți BMW mana a doua, link-ul anterior este locul unde trebuie să ajungeți. Pe respectiva pagină web, veți afla ce importantă este programarea BMW, adică actualizarea soft-urilor din toate modulele mașinii în urma unei aplicații de diagnoză BMW. Tot pe site (click pe una din legăturile anterioare) serviciile, lucrările și prețurile, avantajoase, pentru BMW-ul dumneavoastră, precum și multe alte informații utile.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “bimmer-service.ro, dacă vrei informații și service pentru mașina ta”

  1. Razvan says:

    martie 2nd, 2014 at 23:24

    Dupa aproximativ 4 ani si ceva vizite pana acum ma declar unul dintre clientii multumiti ai bimmer-service asa ca nu pot face altceva decat sa ii recomand cu placere si altor fani ai marcii :)

  2. Augustin Dragos says:

    martie 13th, 2014 at 23:08

    Serviciile oferite de „Bimmer-Service” sunt exceptionale. Prompti, serviabili, calitate, experienta profesionala. Te poti baza pe serviciile lor oricand si foarte rapid. Asteptam cat mai multe centre in toata tara. Succes in continuare!

Adauga un comentariu