Bratari din piele pentru tine

miercuri, martie 16, 2016 17:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUn om informat este un om puternic. Asta ca să încep cu un truism. Din păcate, uneori, informația se lasă greu descoperită. De exemplu, ajungi să cauți niște bratari și nimerești în tot felul de locuri, unde numai ce te interesează nu găsești. Nu este cazul cu link-ul anterior. Veți ajunge la un magazin online unde chiar veți putea comanda brățări din piele. Și nu numai. Mărimile sunt ajustabile, puteți alege brățări din piele împletite, nautice, brățară rock ce are zvastica arhicunoscută, brățară cu motive africane etc. Unele modele le găsiți cu importante reduceri de prețuri. Produsele sunt de calitate, iar prețurile sunt accesibile. Adică merită cumpărate.

Pentru cei interesați, se pot comanda și portofele dama, cum ar fi:

 • Poseta plic dama
  Este o poseta plic eleganta, realizată din piele ecologică, pe interior este prevazuta cu doua buzunare, plus o bereta de umar detasabila.
 • Portofel piele de damă
  Este un portofel elegant de dama, cu spatii generoase de depozitare. Compartimente: compartiment bancnote: 3; compartiment carti credit: 6; compartiment documente: 2; compartiment monede: 1.
 • Portmoneu damă Visconti
  Este un portmoneu elegant, extrem de spatios, confectionat in intregime din piele naturala. Fiecare portmoneu Visconti este livrat intr-o cutie eleganta marca Visconti.
 • Poșetă plic damă
  Este o poseta plic eleganta, accesoriul perfect pentru ocazii deosebite.
 • Portofel piele damă
  Este un portofel premium, conceput de celebrul designer italian Biagio Addario. Portofelul este extrem de spatios, avand compartimente pentru acte, cat si pentru cartea de identitate. Fiecare portofel Linea Plume este livrat intr-o cutie eleganta.

Mai putem comanda online si portofele barbati cum ar fi:

 • Portofel piele vintage
  Este un portofel din piele cu aspect vintage, avand spatii generoase de depozitare. Portofelul este livrat in cutie.
 • Portofel piele bărbați
  Este un portofel premium, confectionat din piele naturala.
 • Portofel piele bărbătesc
  Este un portofel elegant si modern, confectionat din piele naturala de vitel. Portofelul este extrem de spatios, avand compartimente pentru acte, cat si pentru cartea de identitate. Fiecare portofel Nuova Pelle este livrat intr-o cutie eleganta.
 • Portofel bărbătesc Nappa Luxury
  Este un portofel premium, conceput de celebrul designer italian Biagio Addario.

Pe lângă brățări, portofele damă, portofele bărbați, mai putem comanda pe site: bijuterii pentru femei, bijuterii pentru bărbați, bijuterii de argint, ceasuri, genți etc. Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid sau poșță, iar transportul este gratuit dacă valoarea produselor comandate depășește 200 de lei. Plata produselor comandate se poate face: la livrare (ramburs), online cu cardul sau prin transfer bancar. Pe site găsiți toate amănuntele.

Bratari-piele.ro, cel mai bun magazin online unde putem comanda brățări din piele sau portofele.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu