Cateva sfaturi care te ajuta sa porti o brosa

marți, martie 8, 2016 18:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCand vine vorba de brose, femeile doresc sa le poarte pe cele mai frumoase. Este drept ca nu toate femeile adora brosele, inse cele care le poarta incearca sa faca totul pentru a le purta cat mai corect. Sfaturile care urmeaza ti-ar putea fi de folos.

Daca vrei sa porti brose, adu-ti aminte de faptul ca acestea trebuie purtate cu 10-15 cm mai jos de umar. Tine cont de acest aspect daca vrei ca o brosa sa arate bine atunci cand o porti.

Cand vine vorba de purtatul broselor importanta este si partea pe care le porti. Brosele se poarta pe partea stanga a piesei vestimentare sau direct pe guler.

Daca nu stii care haine ar fi mai potrivite pentru atunci cand alegi sa porti brose, hainele cu croiala masculina ti-ar putea da un aer aparte. Cauta cea mai potrivita combinatie.

In cazul in care vrei sa porti brose si pe accesorii, nu doar pe haine poti face si acest lucru. De exemplu, poti folosi o brosa atunci cand porti o esarfa de matase sau poti prinde o brosa si pe o geanta de dimensiuni mai mari. Totodata, brosele mai pot fi purtate si pe palarii sau pe colierele mai mari. Tu alegi modul in care alegi sa faci acest lucru.

Brosele sunt accesorii deosebit de frumoase. Ele pot fi elegante, casual, cu mesaje, etc. Totodata, brosele pot fi confectionate dintr-o multime de materiale (metale, diamante, textil, etc.).

Tu alegi brosa care ti se potriveste cel mai bine, in functie de tinuta pe care o adopti, dar si in functie de preferintele pe care le ai.

Brosele pot fi cumparate atat online, cat si direct din magazine. Ofertele sunt numeroase, la fel ca si modelele de brose pe care le poti cumpara.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu