Ce anvelope sa iei iarna aceasta pentru vehicule utilitare

luni, octombrie 30, 2017 16:40
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFondata in 1990, compania germana Fulda, astazi parte a grupului Goodyear, produce anvelope auto si cargo pentru diverse vehicule, bazandu-se pe cea mai recenta tehnologie. Cu ajutorul tehnologiilor high-tech nemtesti, rezulta produse de cea mai buna calitate, nefiind de mirare ca acesta este unul dintre cele mai respectate si apreciate branduri. Un obiectiv al companiei este siguranta oferita de noile modele de pneuri proiectate, dat fiind si faptul ca pe autostrazile din Germania se circula cu viteza ridicata, iar traseele in Alpi sunt pline de zapada pe durata iernii.

Fulda nu produce insa doar anvelope pentru turisme, ci se poate lauda cu un vast repertoriu de modele de tip cargo, destinate echiparii de vehicule comerciale usoare, camioane si masini agricole. De exemplu, montand anvelope cargo Fulda CONVEO TRAC 2, veti beneficia de un excelent raport calitate-pret. Oferind un kilometraj inalt si totodata, un consum scazut de combustibil, anvelopa Fulda Conveo Trac2 poate servi cu succes la echiparea ultimei generatii de camioane mici si camionete medii şi mari.

Cateva caracteristici meritand a fi amintite:

  • O foarte buna manevrabilitate in orice conditii, atat pe drum drept, cat si in curbe, multumita blocurilor de cuplare mari, ce maresc contactul dintre cauciuc si drum. Anvelopa Conveo Trac este accesorizata cu o suprafata de rulare cu o multitudine de nervuri.
  • Nervurile suplimentare contribuie la cresterea aderentei pe drumurile pline de gheata si zapada, asigurand simultan marirea nivelului de tractiune.
  • Canelurile adanci de forma circulara prezente la cauciucurile Conveo Trac indeparteaza rapid apa de pe suprafata pneului, creand aderenta sporita cauciucului pe drumuri si sosele.
  • Aceste anvelope de iarna contin notat pe flanc marcajul `M+S`, in conformitate cu prevederile Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31.03. 1992, referitoare la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu