Cele mai frumoase bijuterii din pietre semipretioase

joi, iulie 20, 2017 10:52
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniStiu un secret si ar fi nedrept sa-l tin numai pentru mine! Am gasit locul unde se gasesc cele mai frumoase bijuterii pietre semipretioase la cele mai atractive preturi. E-crystals este unul dintre cele mai aprovizionate magazine din Romania. Aici am gasit bratari, cercei, coliere, inele, pandantive si seturi cu toate pietrele semipretioase care exista in lume.

375 de bratari frumoase, elegante, cu efecte magice asteapta sa fie alese si purtate. Bratara din amazonit siberian costa 63, 30 de lei, iar jocul de culoare de la nuante de albastru la verde intens fascineaza. Piatra a longevitatii, asigura si statornicia si fidelitatea in cuplu, asa ca poti darui bijuteria sufletului pereche ca fiind declaratia ta de dragoste.

Bratara se potriveste cu cercei clips rotunzi cu aventurin verde, care costa 4,90 lei, daca dorim sa combinam fidelitatea in cuplu cu creativitatea si dorinta partenerului de a se reinventa pentru noi cu scopul de a nu fi o prezenta monotona. In cazul in care dorim sa ne asiguram o fidelitate absoluta, completam setul cu cerce rotunzi din amazonit, la acelasi pret.

Exista si colier amazonit Siberian, care ia ochii privitorului. Costa 25, 70 de lei si se distinge dintre cele 32 de coliere, mai ales daca adori verdele.

In cazul in care primesti bijuterii din amazonit de la partener sau iubit, vestile sunt mai mult decat imbucuratoare si se pot interpreta in acest mod:

  • cel care ti le ofera iti recunoaste fidelitatea si iti multumeste pentru ea;
  • cel care ti le ofera iti declara fidelitate 100%;
  • cel care cumpara pentru tine bijuterii din amazonite are cele mai bune intentii, exprimandu-si dorinta ca fidelitatea sa fie valoarea suprema a cuplului.

Culorile vii ale bijuteriilor din coral poros le recomanda ca podoabe estivale, potrivite si in decor multicolor autumnal. Se pot face multe declaratii, se pot vindeca multe boli si face multe surprize cu ajutorul bijuteriilor din pietre semipretioase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu