Cele mai inspirate cadouri de Crăciun le găseşti la 3gifts.ro

sâmbătă, decembrie 14, 2019 13:26
Posted in category Diverse

Cadouri de CraciunDecembrie este luna în care ne amintim de cei dragi. Poate o facem şi în restul anului, dar, parcă vrăjiţi de magia sărbătorilor de iarnă, în această perioadă suntem mai înclinaţi spre nostalgie.

Şi tot sfârşitul anului este momentul cel mai propice pentru dărui. Desigur, orice cadou este binevenit şi bineprimit. Doar ştim cu toţii că gestul contează. Dar parcă este altceva când avem certitudinea că am ales ceva potrivit, ceva de sezon, un cadou care se încadrează peisajul hibernal şi care completează în mod fericit magia acestei perioade.

Cu aceste gânduri în suflet, ar trebui să începem să căutăm cadourile potrivite pentru cei dragi. Ei bine, în cazul meu, căutarea s-a terminat, deoarece am găsit locul de unde voi comanda online cadourile de Crăciun. Adresa este 3gifts.ro şi acolo găsiţi tot ce aveţi nevoie în materie de cadouri: cadouri pentru bărbaţi, cadouri pentru femei, cadouri pentru copii, cadouri pentru birou etc.

Ceas ecuatii matematiceEu deja am ochit un cadou pentru un prieten drag. Este profesor de matematică, genul mai rece şi rigid, dar cu siguranţă o să-i facă plăcere ceasul de mână cu ecuaţii matematice, pe care-l puteţi vedea şi în imaginea alăturată. Şi este doar un exemplu. Pentru alte persoane dragi, am în minte câteva variante de cadouri pe care, evident, tot la 3gifts.ro le voi comanda.

Istoria cadoului – varianta scurtă

Poate vă întrebaţi, totuşi, cum se ofereau cadourile în perioada de început a civilizaţiei, atunci când nu exista Internetul, de unde să alegem cadoul cu câteva click-uri. Istoria lumii e plină de momente în care cadoul a devenit simbol şi a dăinuit peste veacuri. Iată câteva astfel de momente.

În perioada antică, mai marii zilei, regi, împăraţi şi ce mai existau pe atunci, erau flataţi de cadourile supuşilor, mai ales a acelor supuşi care îşi permiteau cadouri substanţiale. Cadoul, în acea perioadă, era un mod de obţine favorurile puternicilor zilei.

În Egiptul Antic, faraonii îşi comandau singuri cadouri, cele mai la modă atunci fiind piramidele sau nişte teritorii noi cucerite. Şi, trebuie să recunoaştem, fără aceste “cadouri” comandate de faraonii Egiptului, n-am fi avut astăzi piramidele atât de cunoscute şi vizitate de turişti.

Există însă şi cadouri oferite de alţii, dar care ajung adevărate simboluri în timp. Aţi auzit, probabil, de Statuia Libertăţii, un simbol al Statelor Unite ale Americii. Ceea ce, poate, nu ştiţi este că respectiva statuie a fost făcută cadou de Franţa. Mai exact, Statuia Libertăţii a fost construită în Franţa şi livrată bucată cu bucată SUA.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Marilyn Monroe a fost căsătorită o perioadă scurtă, adică exact 274 de zile, cu o legendă a baseball-ului american al acelor vremuri, Joe DiMaggio. Acesta, chiar şi după divorţ, îi trimitea frumoasei actriţe trandafiri roşii în fiecare dimineaţă. Chiar şi după moartea iubitei lui, DiMaggio a comandat unui florar din Los Angeles şase trandafiri roşii pe care să-i lase la poarta criptei lui Marilyn Monroe. Iar acest gest a durat, înainte şi după moartea actriţei, 20 de ani. Abia în 1982 sportivul a încetat contractul. Dar gestul a fost preluat de fanii actriţei care continuă să-i aducă trandafiri roşii la mormânt.

Aşadar, a oferi cadouri, din inimă, pe care le putem comanda la 3gifts.ro, de exemplu, este un gest care înnobilează orice persoană cu suflet mare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu