cos.ro, dacă eşti interesat de specialişti în soluţii integrate pentru amenajarea la cheie a spaţiilor de birouri

miercuri, februarie 25, 2015 17:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți interesați de specialisti in consultanta si design de spatii de lucru, partitii, lucrari electrice si mecanice, management de proiect si mobilier pentru spatiile de birouri, Corporate Office Solutions (COS) este soluția. Fondat in 1997, COS si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, devenind primul specialist din Romania in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de birouri. Puteți crea, folosind acest pont, medii de lucru care genereaza performanta sustenabila si care incurajeaza oamenii sa colaboreze, sa socializeze, sa se concentreze si sa invete. Vă sunt oferite următoarele: un singur punct de contact si responsabilitate de la inceput, persoana dedicata pe durata intregului proiect si ulterior, echipa profesionista calificata, expertiza tehnica, design superior, documentatie detaliata si precisa, management de proiect excelent, certitudinea costurilor dinaintea demararii proiectului, managementul calitatii.

Pentru alte informații despre serviciile și produsele oferite, puteți intra pe pagina de contact. Alte argumente pentru alegerea COS: este lider in servicii de design, relocare si mobilier pentru spatii de birouri, lucrari de constructii si instalatii, precum si management de proiect, participa activ la protejarea mediului, deoarece intelege responsabilitatea pe care o avem cu totii in fata generatiilor viitoare, are in vedere bunastarea individului la locul de munca, se implica in conservarea mediului natural inconjurator, alege cu grija si livreaza doar produse care sunt reciclabile si obtinute prin procese industriale care protejeaza mediul si care limiteaza la minim poluarea si pierderile. Multe alte detalii le gasiti pe site.

Cos.ro, daca vreti să aveți cei mai buni specialisti in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de birouri.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu