Covorase pentru toate intrebuintarile!

sâmbătă, iulie 25, 2020 17:48
Posted in category Diverse

Covor dezinfectantSanito.ro este locul ideal de unde poti achizitiona covoare profesionale, la preturi foarte avantajoase. De aici, clientii pot cumpara mochete profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase HORECA, covoare exterior, covorase dezinfectante. Nu este nici macar nevoie sa se prezinte in magazin, deoarece site-ul magazinului este usor de folosit si intuitiv.

Desi covoarele pentru locuinta se pot achizitiona de la aproape orice magazin, atunci cand vorbim despre covoare profesionale lucrurile se schimba si este nevoie sa apelam la experti in domeniu. Site-ul sanito.ro ofera o gama vasta de produse de unde clientii pot cumpara covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior. Aceste covoare profesionale sunt special destinate pentru domenii de profesie precum industria Horeca, industria farmaceutica, pentru interiorul fabricilor sau mochete de birou si magazine.

Sanito.ro are o activitate de peste 14 ani in domeniu, fiind recunoscut drept un furnizor de incredere. Acest magazin online ofera clientilor din diverse domenii posibilitatea de a cumpara covoare si presuri de cea mai buna calitate, la un pret cat mai convenabil.

Desigur, pentru cei care opteaza pentru covoarele profesionale de la sanito.ro pentru locatia lor, trebuie sa tina cont de anumite reguli inainte de a cumapra un covor.

In procesul de alegere a tipului de covor potrivit pentru fiecare camera a locuintei, de exemplu, trebuie sa tineti seama de mai multi factori: dimensiunile camerei, destinatia acesteia, stilul de design interior adoptat, precum si gama coloristica folosita pentru restul obiectelor si decoratiunilor din spatiul respectiv. Un criteriu important in alegerea culorii covorului este spatiul liber al pardoselii. Cu cat acesta este mai redus, cu atat mai mult se recomanda evitarea unui covor in culori tari sau stridente. Puteti asorta covorul cu tapiseria canapelei, cu draperiile si pernutele decorative sau chiar cu rama tablourilor. In asortarea unui covor cu o canapea multicolora, de exemplu, se va merge pe alegerea unei tesaturi intr-una din culorile tapiseriei, incercand pe cat posibil sa evitati nuanta cea mai puternica.

Viceversa, daca aveti deja o canapea uni, puteti opta pentru un covor de o singura culoare (de preferat, nu chiar cea a canapelei), dar si pentru unul multicolor sau cu imprimeu. In camerele de dimensiuni mici sau in camerele intunecoase alegeti covoare in culori pastel, delicate. In schimb, in cazul unei camere mari si luminoase, un covor inchis la culoare va crea un contrast placut. O idee interesanta ar fi sa achizitionati un covor rosu langa o canapea bej, intrucat, dupa cum am tot vorbit despre acest aspect, culorile neutre ingaduie alaturarea unor nuante vii sau chiar tipatoare. Retineti: culorile inchise dau sentimentul de confort si caldura, in timp ce culorile deschise si pale creeaza iluzia de spatiu aerisit.

Folositi culori care pun covorul in valoare. Un covor lila se potriveste intr-o incapere vopsita intr-o paleta de culori bej, maro, crem sau ivoriu. Covoarele cu imprimeuri in stil persan sugereaza o eleganta clasica. Daca locuinta dvs. este decorata intr-un stil conservator, clasic, atunci aceste covoare se potrivesc perfect interiorului. Locuintele decorate inr-o tema moderna, minimalista, au nevoie de covoare cat mai simple, monocolore, sau cu modele si imprimeuri abstracte.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu