Cum a distrus corupţia – promovată de ciuma roşie = PSD – industria românească

luni, martie 11, 2019 17:13

Zile la guvernare“Cum să furi, în calitate de PSD-ist, o fabrică fără profesor” – manualul cu care unii PSD-işti ar trebui să doarmă sub pernă; dar nu sub perna de acasă

Sper că aţi auzit de comuna Popeşti-Leordeni? Nu, nu-i locul unde puşcăriaşul Dragnea îşi plimbă nepoata, pardon iubita, atunci când vrea să-i arate “relizărili” din Românica ultimilor doi ani. Ei bine, în comuna sus-amintită, mai precis pe Şoseaua Olteniţei nr. 202, era odată o fabrică, Viscofil, în care se fabricau fibrele şi firele sintetice şi artificiale. Era, ce mai, o emblemă a industriei de profil, emblemă pe care a pus ochii, aţi ghicit, ciuma roşie = PSD. Ei nu, nu aurolacii care votează PSD voiau să facă nişte miliarde de lei vechi de pe urma distrugerii fabricii, ci nişte şmecheraşi din vârful partidului, care s-au prins repede că se pot îmbogăţi de pe urma votului fraierilor care pun botul la tot soiul de gogoşi PSD-iste.

Buun. Dar sfârşitul nu-i aici, vorba cântecului. În toamna lui 2000, ciumaţii roşii ajung din nou la ciolan, acuzând “greaua moştenire ţărănistă” (liberalii, prin chiulangiul Crin Antonescu şi gaşca, s-au spălat pe mâini, ei nu au guvernat în perioada 1997 – 2000, ci numai ţărăniştii, cei care au plătit toate oalele sparte din acea perioadă). Totuşi, “greaua moştenire ţărănistă” a mai lăsat un Sidex, un Petrom etc. numai bune de muls şi de distrus de gaşca din jurul tandemului criminal Ilici “KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărilă” Năstase.

Cum au ajuns la ciolan, ciumaţii roşii au început să “privatizeze”, citeşte “să fure”, ce mai era de furat în Românica. Motoda era simplă, după cum vom vedea ceva mai la vale. Aşadar, fabrica Viscofil încă mai producea una – alta, moment în care a fost supusă privatizării, adică la perversiuni sexuale, nu la o căsătorie normală, cu investitor serios. A fost scoasă la licitaţie, adică era numai bună de măritat, iar ofertanţii n-au întârziat să apară. Ba mai mult, unul dintre ei, băiat serios, cu job, maşină, locuinţă, promitea s-o facă fericită, iar pentru asta a câştigat trei licitaţii la rând. Toate anulate de mafioţii ciumei roşii, PSD-iştii neputând înghiţi faptul că nu le iese nişte caşcaval mai consistent în urma respectivei privatizări.

Şi uite aşa, în loc să fie dată după un investitor serios, Viscofil a ajuns pe mâna unui arab, care o fi dat caşcavalul unde trebuie, iar PSD-iştii i-au dat repede fabrica, durându-i în fund de viitorul acesteia. Arabul, ca orice lichea ce se respectă, n-a investit nimic (oricum, ciuma roşie nu s-a mai interesat de fenomenul “postprivatizare”), iar Viscofil a ajuns ruină. Până şi şinele marfarului ce trecea cândva pe acolo au dispărut, fiind furate de ţigani, probabil.

Cam aşa distruge corupţia o ţară.

În final, un mesaj pentru jegurile PSD-iste, mesaj pentru care am luat 30 de zile blocaj total pe Facebook, după ce l-am postat la mijlocul unui text, text ce nu a scăpat raportării postacilor ciumei roşii, mulţi dintre ei plătiţi din bani furaţi:

PSD-işti, împuşcaţi-vă-n cap! Aţi face un mare bine acestei ţări frumoase, pe care aţi violat-o din toate poziţiile vreme de 30 de ani.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu