Cum avem grija de sanatatea noastra

vineri, noiembrie 3, 2017 18:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe spune că sănătatea este bunul cel mai de preţ al fiecăruia dintre noi. De starea de sănătate depind toate celelalte elemente ale vieţii. În aşa-numita piramidă a vieţii, a nevoilor noastre cotidiene, baza piramidei o constituie sănătatea. Abia după ce eşti sănătos te îngrijeşti de alte aspecte importante ale vieţii. Sănătatea este ca aerul: realizezi ce importanţă are abia în momentul în care o pierzi. Fiecare dintre noi ar trebui să fie extrem de atent cu sănătatea proprie. Şi dacă sunt probleme trebuie luate măsuri urgente: de la a comanda aparate aerosoli, în caz că acesta este remediul problemelor de sănătate, şi până la o alimentaţie diversificată, mişcare zilnică, evitarea exceselor alimentare, a alcoolului în catităţi industriale sau a fumatului.

Se spune că cei care ştiu cel mai bine să-şi păstreze starea de sănătate sunt oamenii educaţi. Cei mai puţin educaţi sunt cei mai expuşi unor boli apărute, în foarte multe cazuri, din cauza nerespectării unor norme clare de prevenire a îmbolnăvirilor. Chiar dacă pentru cazurile de îmbolnăviri sunt, astăzi, remedii eficiente, cum ar fi aparat aerosoli Laica MD6026 (https://www.laica.com.ro/aparat-aerosoli-cu-ultrasunete-laica-md6026.html), este bine să fie evitată ajungerea în astfel de situaţii, ştiut fiind faptul că este mai uşor să previi apariţia unor boli decât să vindeci. Şi chiar dacă au apărut simptome ale îmbolnăvirilor, acţionând rapid şi folosind cele mai performante remedii, se pot evita complicaţiile, deoarece acestea pot duce la adevărate tragedii.

La fel de adevărată este şi constatarea conform căreia starea de sănătate ţine de un complex de factori, unul dintre aceştia fiind dorinţa individului de a se face bine. Organismul nostru va lupta cu boala, folosind de exemplu aparate aerosoli Laica (https://www.laica.com.ro/), numai dacă avem acea gândire pozitivă, acea speranţă de vindecare, acea putere şi rezistenţă în faţa bolii. Se spune chiar că boala este până la urmă o înfrângere ce are loc în mentalul nostru, imunitatea scăzută fiind şi rezultatul unei gândiri negativiste, din care starea de bine este eliminată. Pentru a realiza ceva, mai ales când este vorba de imunitatea organismului nostru, trebuie să-ţi doreşti, să vrei să faci acel ceva, să nu capitulezi indiferent de numărul şanselor de vindecare.

Dincolo de banii mai mulţi sau mai puţini pe care-i avem, dincolo de bunurile materiale ale vieţii, să află starea de sănătate a fiecăruia dintre noi, cea de care depinde totul. Având grijă de sănătatea noastră, avem temelia pentru a ne îndeplini toate visele.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu