Cum eviţi să mergi la cumpărături cu soţia

vineri, iunie 29, 2018 8:50
Posted in category Diverse

Pantofi negri tocNu ştiu alţii cum sunt, dar eu am oroare să merg la cumpărături cu soţia. Sunt genul de bărbat care nu pierde ore întregi în tot felul de locuri, admirând pe rafturi ce produse au mai apărut, încercânt tot soiul de haine şi încalţăminte. De exemplu, este un adevărat coşmar pentru mine să merg cu o femeie la un magazin de incaltaminte dama, aceasta fiindu-mi, deloc întâmplător, şi soţie, unde timp de cel puţin o oră sunt probaţi ‘jde mii de pantofi, sau ghete sau ce-o mai fi, timp în care îmi spun în gând cine naiba m-o fi pus să accept propunerea de a o însoţi la cumpărături.

Aşa stând lucrurile, adică având aceste clipe horror în memorie, cu proxima ocazie când a venit vorba despre mers la cumpărat pantofi, i-am sugerat soţiei să mai schimbăm modalitatea, să fim în ton cu progresul tehnologic şi informaţional al prezentului şi să comandăm pantofii online. “Să ştii, draga mea, foarte multe fete fac aşa ceva, plus că magazinul virtual nu are vânzătoare care n-au dormit bine în noaptea anterioară, sunt şi în online promoţii, reduceri, cadouri etc., ba chiar produse pe care nu le găseşti dacă mergi la raft”, am încercat eu, timid, să încep, descrierea problemei, de fapt a soluţiei la problema mea, cea cu aşteptatul lângă un raft plin de produse tentante, ce urmau să fie probate în următoarele ore.

“Uite, zic, hai să alegem trendaffair.ro unde găseşti cam tot ce vrei dacă îţi doreşti nişte pantofi, au o varietate de produse, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Plus că au şi pagina de Facebook, unde poţi afla noutăţi şi alte informaţii utile. Ca să nu mai spun că au nişte promoţii irezistibile, reduceri şi cadouri oferite dacă se aleg anumite produse. Nu are rost să colindăm magazinele din moment ce poţi alege ce-ţi doreşti online.” Cam ăsta a fost textul şi gândul meu era, evident, la berea din frigider consumată în timp ce scumpa mea soţie ar fi întors pe toate părţile problema alegerii unei perechi de pantofi care să-i satisfacă cele 1001 de dorinţe.

Cu sticla de bere în mână, am trecut să văd ce se mai întâmplă cu alegerea respectivă. Şi ce-mi văd ochilor? Soţia se oprise la pantofii din imaginea de mai sus, îi adăugase în coş şi acum se uita la alte produse disponibile, conform tradiţiei feminine la români şi nu numai. M-am felicitat în gând că nu sunt la un raft – trecuseră deja câteva zeci de minute de la intrarea pe site -, unde iarăşi trebuia să aştept foarte mult până la alegerea finală şi, cu o altă sticlă de bere în mână, m-am tolănit pe canapea, cu televizorul în faţă, unde era un meci de fotbal, prefăcându-mă interesat de ce se mai întâmplă cu acea comandă online.

“Ştii, mi-a spus soţia la un moment dat, am descoperit o altă pereche de pantofi care mi-a plăcut, aşa încât am adăugat-o şi pe această în coş. Ia vino puţin şi vezi cum arată!” Ce să fac, am lăsat meciul câteva zeci de secunde, sperând să nu se dea vreun gol în această perioadă de timp, şi am trecut să văd despre ce-i vorba. Pantofii din imaginea de mai jos meritau, în viziunea soţiei, comandaţi, aşa încât am felicitat-o pentru alegere, sperând că este şi ultima.

Evident, nu era ultima deoarece o altă pereche de pantofi, din poza de mai la vale, i-a atras atenţia şi nu putea scăpa de tentaţia de a completa coşul de cumpărături şi cu această pereche de pantofi. “Nu sunt foarte scumpi, mi-a şoptit cu tandreţe, mai ales că cine ştie când mai facem cumpărături de acest fel. Nu-i rău să comanzi online.” M-am felicitat în gând pentru ideea alegerii online-ului, care este întotdeauna simplu, vorba reclamei, mai ales că am avut câteva zeci de minute doar pentru mine. Pantofii au sosit la timp şi toată lumea a fost mulţumită şi fericită. Iar motivul mulţumirii şi motivul fericirii a fost:

TREND AFFAIR
Str. Penes Curcanul, nr. 19, loc. Sebes, jud. Alba
e-mail: info@trendaffair.ro
telefon: +40 730 634 242

Pantofi Catwalk

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu