Cum sa porti verigheta

marți, iunie 21, 2016 22:08
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniO femeie isi poate pune in valoare inelul de casatorie, purtandu-l cum trebuie. Indiferent ca vrei sa il pozitionezi in combinatie cu inelul de logodna sau in alt mod, exista cateva idei potrivite pentru a fi sigura ca ramane mereu in centrul atentiei.

Sfaturi despre cum poti purta verigheta

In timp ce purtarea unui inel poate parea un lucru simplu, deloc complicat, exista o serie de moduri prin care te poti asigura ca inelul tau este bine pus in lumina, protejat de orice pericol si poate fi scos cu usurinta, atunci cand doresti.

Marimea: Alege o marime a benzii de nunta care iti permite sa scoti cu usurinta inelul; cu nici o setare pentru prindere, poate fi dificil sa eliberezi degetul din stransoarea unui inel blocat.

Unde sa plasezi inelul de casatorie: ai doua optiuni. Mai intai, poti pune verigheta langa un inel de logodna supradimensionat pentru a-l mentine la locul lui, sau poti pune verigheta prima si apoi inelul de logodna mai stramt.

Obiceiuri: Tine cont de obiceiurile regionale, culturale si religioase legate de cum sa porti o verigheta. Multe culturi est-europene, de exemplu, prefera ca verigheta sa fie purtata pe mana dreapta.

Inele curbate: pune o verigheta curbata langa inelul de logodna, pentru a permite liniei curbe, ondulate, sa evidentieze diamantul sau alta piatra care este incrustata, pentru un efect estetic deosebit.

Inele de logodna cu pietre mari: Situeaza inelul de logodna cu diamant sau cu piatra pretioasa supradimensionata, in partea exterioara a verighetei.

La nunta – multe cupluri sunt preocupate sa stie exact cum sa poarte benzile de nunta in timpul ceremoniei, situatie mai des intalnita in special in cazul miresei.

Poti purta inelul de logodna pe mana dreapta in timpul ceremoniei, si apoi o poti muta pe mana stanga dupa nunta. Poti schimba ordinea in mod discret, intre ceremonie si receptie.

Casa de bijuterii Atcom va pune la dispozitie o varietate de modele de verighete si inele de logodna.

Cum porti verigheta si inelul de logodna: Daca ai ales sa porti verigheta si inelul de logodna ca un set, trebuie sa retii ca unele inele sunt incomplete daca nu sunt purtate impreuna.

Atunci cand cautati un model discret de verighete aur, puteti opta pentru verighete slim, la care benzile sunt mai usoare si au un aer minimalist, contemporan prin expresivitate si design.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu