Cum se alege balsamul de rufe in functie de tipul de haine pe care le spalati?

duminică, februarie 23, 2020 10:36
Posted in category Diverse

Yumos extra balsamTesaturile de diverse tipuri se simt mai bine la atingere atunci cand utilizati yumos balsam, deoarece acesta le ofera un aspect moale, le ofera prospetime si in acelasi timp o protectie mai buna. Mai mult decat atat, yumos este usor de utilizat de catre orice persoana, insa modul in care il utilizati depinde de ce fel de masina de spalat aveti – incarcare superioara sau frontala.

Cum se foloseste corect balsamul de rufe?

Fie ca este vorba despre o masina de spalat cu incarcare frontala sau nu, este foarte usor sa adaugati acest balsam la un ciclu de spalare. Trebuie doar sa urmati cativa pasi simpli: masurati (utilizati capacul de masurare cu care este prevazuta sticla de balsam), adaugati (turnati balsamul in tava de distribuire automata a masinii de spalat), bucurati-va de rezultate obtinute (lasati balsamul sa isi faca treaba, acesta stie cum sa faca tesaturile sa arate, sa se simta si sa miroasa mai bine).

Acest balsam functioneaza excelent si in masinile de spalat cu incarcare superioara. Trebuie sa urmati aceeasi pasi ca mai sus: sa masurati, sa adaugati balsamul (de obicei distribuitorul se gaseste pe coloana centrala din sertarul pentru detergent) si sa va bucurati de modul de actionare al balsamului (acesta este eliberat in timpul ciclului de centrifugare pentru a inmuia si pentru a improspata tesaturile).

Chiar daca masina de spalat nu este prevazuta cu un distribuitor pentru balsam, nu trebuie sa va faceti griji: adaugarea balsamului in masina este la fel de usoara. Este important doar sa stiti ca balsamul trebuie adaugat in timpul ciclului de clatire, deoarece ciclul de spalare poate curata balsamul de pe tesatura, iar efectul obtinut nu mai este acelasi. Doar asigurati-va ca il turnati in sertarul pentru detergent, evitand contactul cu hainele, pentru a preveni eventualele pete.

Daca aveti un distribuitor automat pentru masini (un dispozitiv asemanator cu o ceasca in coloana centrala), masurati pur si simplu cantitatea corecta de balsam folosind liniile de umplere din capac si turnati-l in distribuitor in acelasi timp cand adaugati detergent. In timpul ciclului de centrifugare, pe masura ce nivelul apei creste, balsamul este distribuit uniform in toata apa, pentru a inmuia si a proteja tesaturile de intindere, decolorare si scamosare.

Daca adaugati balsamul de mana manual, asigurati-va ca nu il adaugati in timpul ciclului de spalare. Ciclul de spalare va curata o mare parte din lichid menit sa inmoaie hainele, deci adaugati-l in timpul ciclului de clatire. De asemenea, incercati sa evitati contactul direct cu tesaturile pentru a evita petele.

Numeroasele avantaje pe care le ofera utilizarea unui astfel de produs eclipseaza micile neplaceri care pot aparea din cauza unei folosiri neadecvate a produsului. Urmand instructiunile de pe ambalaj, aveti in acest fel ocazia de a obtine rufe cu un miros placut, proaspat, parfumat fara eforturi prea mari. Nici macar financiare, pentru ca yumos pret este de neglijat. Asadar, pentru un pret modest, rufele capata ceea ce merita pentru a fi indelung folosite si pentru ca purtatorul lor sa fie multumit pe deplin.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu