Cum se manifesta nesimtirea PSD = PCR in Parlamentul European

marți, aprilie 18, 2017 9:05

PSD

  • Cum se manifestă nesimţirea PSD=PCR în Parlamentul European (era in 2011) Adrian Severin este reprezentantul neocomuniştilor români în Parlamentul European. Acest român (?) acuzat de corupţie nu are minima decenţă să demisioneze, aşa cum au făcut-o alţi doi parlamentari europeni implicaţi în scandal. Citându-l pe autorul favorit al bunicuţei PSD-ului, Ilici Iliescovici, adică pe Karl Marx, se pare că, pe lângă lanţuri, neocomuniştii din România mai au de pierdut şpăgile, vilele, conturile, traficul de influenţă, prezenţa la tembeliziunile mogulilor. Şi dacă, în perioada interbelică, cei câţiva ilegalişti comunişti veniţi de la Moscova aveau de pierdut, pe lângă lanţurile care-i legau de Stalin, şi vodca, atentatele la adresa siguranţei României, cedarea de teritorii româneşti ruşilor, plus banii de la tătucii ruşi, azi este un pic altfel: chiar dacă România pierde la imagine, neocomunistul Adrian Severin continuă viaţa de boier în Parlamentul European, pe banii fraierilor care mai cred că pesediştii fac ceva bun pentru România.
  • Cum au măcelărit ruşii populaţia românească din Basarabia (notite din 2011) Un popor care-şi uită istoria şi strămoşii nu merită respectul mapamondului. Acest adevăr elementar este uitat de trepăduşii neocomunişti care se agita pe la tembelizor. Încă nu înţeleg cum pot românii (?) Ponta şi Antonescu să trateze Basarabia, adică Republica Moldova, ca pe un simplu vecin, cu care trebuie să avem relaţii bune. Înseamnă că aceste scursuri politice uită calvarul românilor din Basarabia, uită că am plătit ruşilor despăgubiri de război mulţi ani după 1945, deşi i-am ajutat să ajungă mai repede în inima Germaniei. Uită aceşti români decăzuţi că, multe zile după 23 august 1944, bolşevicii ruşi au arestat, împuşcat şi deportat ofiţeri români, care erau deja aliaţi cu armata roşie. În Basarabia, mai ales, crimele ruşilor au depăşit în barbarie tot ce făcuseră până atunci invadatorii Moldovei lui Ştefan. Pentru a înţelege şi a nu uita crimele bolşevicilor din Basarabia, avem modelul de cruzime maximă a tiranului Stalin faţă de polonezi, la Katyn. Polonezii merită respectul şi admiraţia noastră deoarece n-au uitat şi nu vor uita masacrul de la Katyn, un exemplu clasic al cruzimii bolşevicilor, cruzime prezentă şi în Basarabia, inclusiv în 2009, atunci când tineri nevinovaţi au fost măcelăriţi de trupele ruseşti aduse de criminalul Voronin. Masacrul de la Katyn, iată ‘contribuţia’ rusească la construirea unei Europe a civilizaţiei şi bunăstării.
  • Zero TV şi comunismul de cartier Ferentari (ganduri din 2011) Criminalii şi violatorii fiind tot mai puţin dispuşi să-i asigure ţigănuşului Dan Diaconescu materia primă pentru emisiunile sale de că…t, acesta apelează tot mai des la Pavel Coruţ, un individ fără toate doagele la locul lor. După ce de-a lungul vremii a afirmat tot soiul de aberaţii (Hristos nu este fiul lui Dumnezeu, religia adevărată a românilor este legată de Zamolcles etc.), Pavel Coruţ, ţigan după unii, este lăsat să bată câmpii la Zero TV. De exemplu, pe partea economică, ‘normalul’ Coruţ vede aşa reforma: Patriciu să plătească 90% impozit, tot îi mai rămâne ceva, Copos 60% impozit, iar cel care câştigă 1.000 lei lunar să nu plătească deloc impozit, să trăiască şi familia lui. Şi ar fi un comunism cum nici Ceaşcă n-a îndrăznit să facă: de la fiecare după capacitate, la fiecare după nevoi. Numai că cine-i atât de fraier să muncească pentru ca, din banii lui, să se construiască drumuri, spitale, şcoli etc. de care să se folosească toţi, inclusiv cei care nu plătesc nimic. Păi, numai la Canal munceai pentru clasa muncitoare, până îţi lua Marx sufletul de ‘burghez’. O alta idee ‘genială’ a acestui Coruţ dus cu pluta este cultivarea întregului pământ arabil al României, cum era odată, atunci când se exportau alimente pentru trupele NATO din Germania. Dar cine făcea agricultură pe vremea dictaturii comuniste? Elevii, studenţii, militarii, muncitorii, adică erai dus cu biciul la muncă patriotică, pentru viitoarele milioane de euro ale securistului ‘Felix’ Voiculescu, patronul Antenelor foştilor comunişti. Vorba unui căpitan pe care l-am întâlnit în armată, înainte de 1989, atunci când, o lună de zile, am fost în agricultură: ‘Noi muncim aicea duminica, în timp ce ţăranii stau la crâşmă şi se pregătesc de furat mai pe seară. Mama ei de societate!’.
  • USL-ul roşu ştie doar să arunce cu flegme Precum național-socialiştii lui Hitler, liberal-socialiştii din USL (Uniunea Sovietico-Liberală) ştiu doar să arunce cu flegme. Fără un minim repect pentru cele 5.000.000 de persoane care l-au votat, Antonescu si Ponta il ponegresc în tot felul pe Preşedintele României. A-l ataca pe Băsescu este una, iar a arunca flegme este cu totul altceva. Cum să mai pretinzi moralitate publică, respect, civilizație atunci când viitorul preşedinte al României şi viitorul prim-ministru (chiar credeți?) au un asemenea comportament. Cine este, de exemplu, Crin Antonescu: la 95% din legile votate, necesare României, chiulangiul Crin Antonescu a absentat, iar acest individ, care freacă menta în Parlament, pe banii ‘fraierilor’ care plătesc impozite, vrea să ne fie Preşedinte. După cum gorilele lui Hitler îi atacau mereu pe evreii, considerându-i vinovați pentru toate relele de pe Pământ, aşa si liberal-socialiştii din USL văd în Băsescu cauza tuturor relelor. Pentru aceşi papagali roşii, mineriadele, furtul continuu, nemunca, birocrația, corupția etc. sunt zero față de plăcerea misogină a a-i mai arunca o flegmă Elenei Udrea. Se pare că Ponta n-a învățat nimic de la învinsul Geoană, aşa încât îi va împărtăşi soarta.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum se manifesta nesimtirea PSD = PCR in Parlamentul European”

  1. Cum se dezintegrează România în viziunea unor minţi bolnave | A șaptea dimensiune says:

    februarie 2nd, 2019 at 11:32

    […] Cum se manifesta nesimtirea PSD = PCR in Parlamentul European […]

Adauga un comentariu