Cursul de formator se potriveste perfect si vedetelor in devenire si artistilor

sâmbătă, aprilie 28, 2018 21:12
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneAm visat sa fiu profesoara de mica. Strangeam copiii vecinilor, ii asezam in rand si ii dirijam, faceam scoala cu ei, iar mai tarziu veneau la mine sa incalc deontologia si sa le fac temele! Cand nu aveam copii, predam papusilor (dar am avut prea putine) si pietrelor si bustenilor.

In copilarie am avut mereu multi elevi imaginari. In realitate eram timida si m-am vindecat cu greu ca sa pot utiliza strategii, sa fiu protagonist al actului educational fara sa ma balbai sau sa ma inrosesc.

In prezent, un curs formator te ajuta sa manageriezi relatia cu audienta, si de acest aspect au nevoie multi oameni in activitatile socio-profesionale pe care le desfasoara, dar si pentru pasiunile lor.

De pilda am trecut de tracul pe care il aveam la inceputul carierei cand primeam o clasa noua, dar nu am scapat de fobia de a vorbi in public si de a urca pe scena. Ca blogger si advicer am fost confruntata de doua ori cu aceasta experienta si a trebuit sa repet discursul in gand de nu stiu cate ori sa fiu coerenta (emotiile ma coplesesc, nu ca as avea probleme in utilizarea limbii romane). Da, era limpede in mintea mea ca nu voi spune mai mult de „38 de cuvinte” dupa cum a apreciat cu umor prezentatorul evenimentului, cunoscutul actor Pavel Bartos.

Am recurs la solutia minidiscursului de multumire fiindca detest „aaaaa-urile” care completeaza ceea ce nu poti exprima si pauzele de gandire.

Doua gale si doua discursuri mici, dar duse la capat cu bine, cand aveam posibilitatea sa le spun oamenilor despre ce cred, sa le transmit un mesaj constructiv amplu, m-au determinat sa ma inscriu la aceste cursuri. Cele 40 de ore de activitati practice au reprezentat o delectare si acum stiu exact cum sa lupt pentru ideile mele cand sunt invitata pe scena, cum sa captez atentia si bunavointa auditorului.

Nu numai profesorii, oamenii care organizeaza intalniri diverse, dezbateri si evenimente au nevoie de acest tip de cursuri. Ele sunt la fel de utile si artistilor fiindca ei formeaza publicul sa le consume si inteleaga actul artistic.

Un artist care nu comunica direct cu fanii sai moare putin cate putin in fiecare zi.

Acum, in afara faptului ca detin certificatul de formator, mai importante sunt abilitatile de comunicare in fata publicului numeros pe care le-am dobandit si trebuie sa recunosc ca urc cu placere pe scena de cate ori sunt chemata. Tracul a disparut de parca as fi fost cea mai dezinvolta persoana din lume de la aparitia mea pe acest pamant.

Cursul de formator se potriveste oricui doreste sa iasa din anonimat prin arta, stiinta sau orice alt tip de creatie a sa fiindca succesul se obtine prin comunicare. Comunicarea este cheia care deschide usa reusitei in conditiile in care oamenii au nevoie sa stie cum a luat nastere o idee, ce are special colaboratorul lor, ce il reprezinta si ce-l framanta.

Faceti cursuri autorizate fiindca ele contribuie la dezvoltarea profesionala si emotionala a dumneavoastra. Multe dintre acestea implica socializarea fiind de o utilitate maxima mai intai pentru cei din familie si apoi pentru membri societatii in care traim.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu