deluxe-cards.ro și invitatie.ro, invitații de nuntă pentru tine

miercuri, aprilie 16, 2014 14:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAzi, dragii moșului, vorbim despre invitații de nuntă. Fie că aveți planificată o nuntă, fie că aveți prieteni, rude sau cunoștințe ce urmează să facă nuntă și nu știu unde să comande invitații pentru nuntă, dacă citiți acest material veți descoperi două site-uri unde puteți comanda online invitații pentru nuntă, într-un format de zile mari. Link-urile spre cele două site-uri sunt ceva mai jos (click pe imagini). Haideți să vedem câteva modele de invitații de pe cele două site-uri.

Invitație de nuntă elegantă, de pe site-ul deluxe-cards.ro, are pretul de 3,41 lei/bucata, ce poate fi personalizată (se adaugă la preț 0,60 lei/buc.), în format tip plic etc. Multe alte informații le găsiți pe site (click pe imaginea de mai jos).

Aşadar, avem de unde alege invitații de nuntă.

Trecem la o invitație de pe site-ul invitatie.ro, din colectia Emma 2014, cu imaginea mai jos (click pe imagine). O invitație de o frumusețe aparte, într-un format atrăgător. Pentru alte detalii urmați link-ul (click pe imagine).

Invitație cu foi de calc, este un alt model de invitație de pe site-ul deluxe-cards.ro. Este o invitație de nuntă elegantă, simplă, crem, are prețul de 1,37 lei/buc., poate fi personalizată (se adaugă la preț 0,60 lei/buc.).

O altă invitație de pe site-ul invitatie.ro este cea din colectia Erdem, într-un format deosebit, ce-ți încântă privirea (vedeți imaginea mai la vale). Pentru a comanda această invitație accesați link-ul (click pe imagine).

Ambele site-uri oferă modele atrăgătoare de invitații, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Aceste invitații sunt de un rafinament ce vă va încânta, cu o cromatică de zile mari, iar momentul festiv al nunții va fi completat de cele mai frumoase invitații disponibile în România.

Pe site-urile de la link-urile de mai jos, găsiți toate informațiile necesare pentru a comanda invitațiile de nuntă dorite. Tot acolo, mai găsiți și invitații pentru botez, hăinuțe botez etc. Dragii mei, folosiți cu încredere pontul din această postare dacă vreti să aveți cele mai frumoase invitații de nuntă, care peste ani vă vor aminti de acest moment unic, fiind martorii tăcuți ai fercirii voastre sau a celor apropiați. Comandați invitații de nuntă unice, pentru un momentul unic de care o să vă amintiți întreaga viață.

Invitatie de nunta eleganta de pe site-ul deluxe-cards.ro

Invitatii nunta

Invitatie de nunta, colectia Emma 2014, de pe site-ul invitatie.ro

Invitatii nunta

Invitatie cu foi de calc de pe site-ul delexe-cards.ro

Invitatii nunta

Invitatie de nunta din colectia Erdem de pe site-ul invitatie.ro

Invitatii nunta

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu