deluxe-cards.ro, daca vrei cele mai frumoase invitatii de nunta sau de botez

luni, februarie 22, 2016 20:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe dă evenimentul fericit numit nuntă sau, și mai fericit, numit botez. Pentru astfel de evenimente e musai să avem invitații dintre cele mai atrăgătoare. Iar azi si unice. Cu alte cuvinte, trebuie să ne hotărâm unde ajungem să comandăm modelele de invitații. Și ne hotărâm repede, deoarece deluxe-cards.ro are toate modelele posibile, iar unele chiar de-a dreptul imposibile (pentru alții). Aveți și reduceri de preț, în anumite situații, vă puteți personaliza modelul de invitație, îl puteți asambla etc.

Pe site, invitațiile le găsiți pe colecții, unele mai atrăgătoare ca altele. Dacă este să povestesc ce mi-a atras atenția la aceste invitații, aș spune, în primul rând, originalitatea unor modele, care mă fac să regret că nu mai am 20 de ani să pot alege dintre asemenea minunății de invitații pentru nuntă. Bun, acum dacă este să fiu sincer până la capăt, mi-aș dori să am încă o dată 20 de ani și din alte motive. Dar să revenim la subiectul de azi. Iar dintre modelele de invitații ce mi-au atras atenția aș comanda una sau mai multe dintre următoarele:

  • Invitatia “Papirus” ce ne amintește de vremurile străvechi. Acest model de invitație, stil vintage, se introduce într-o cutie hexagonală cu decorațiuni mov. Pentru cei care au chiulit de la cursul de matematică (regina științelor), hexagonul are șase laturi (hexa = șase, în greaca veche), iar dacă este și regulat, hexagonul adică, are toate laturile de lungimi egale (congruente, după cum știu bine cei care a juns cel puțin în clasa a VI-a). Probabil cu invitații “Papirus” erau “ademenite” prințesele lumii antice care visau la prinți frumoși și destoinici, pe atunci fiind la mare căutare bărbatul 100% barbat, nu cel oarecum feminizat de azi.
  • Invitația “rețeta căsniciei” are la bază o idee originală. N-am să vă spun despre ce este vorba, dar o puteți descoperi singuri, dacă intrați pe site. Și denumirea sună tentant: “rețeta căsniciei”. Probabil, cei care divorțează ori nu au descoprit rețeta, ori au încercat s-o aplice și nu prea a ieșit bine. Dacă mă întrebați pe mine, chiar dacă nu mă întrebati tot vă spun, o posibilă rețetă a căsniciei am întâlnit-o la Mircea Eliade, cel care spunea (citez aproximativ): “Căsnicia este procesul prin care doi necunoscuți ajung să se suporte și după niște ani să se împrietenească”.
  • Invitația haioasă este, probabil, pentru cei cu simțul umorului. De exemplu, dacă ar fi personalizez o invitație haioasă, aș formula-o cam așa: “Doi tipi, un el și o ea, rătăciți în acest Univers destul de gol, și uneori destul de trist, apelează la voi pentru un împrumut nerambursabil în sumă minimă de … lei (suma o trece fiecare după cum are chef), în vederea unei aventuri în doi, ce se poate sfârși în 3, 4, 5, … sau mai mulți. Dacă nu vă puteți prezenta personal, puteți trimite banii la următorul cont … Noi o să vă trimitem o felie din tortul miresei.”

Asadar, dragii mei necăsătoriți, dacă vreți niște invitații de o frumusețe rară, unice, cu tot ce vrea inimioara voastră în materie de gust, eleganță, refinament, deluxe-cards.ro este locul unde trebuie să ajungeți și unde puteți comanda astfel de invitații.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu