Despre servicii de transport funerar în București – ce alegi și de ce!

sâmbătă, ianuarie 7, 2023 13:00
Posted in category Diverse

Servicii funerare non-stopDespre transportul funerar sunt multe de povestit. A existat dintotdeauna un aspect simbolistic legat de acest lucru. Pe vremea când trupurile neînsuflețite erau arse, nu exista un așa zis drum final, pentru că totul se organiza pe loc. Apoi a urmat etapa în care populația și-a dorit să aibă loc special unde să aducă omagii în amintirea celor plecați de pe acest pământ. Odată cu cimitirele a apărut și nevoia de a organiza lucrurile astfel încât trupul neînsuflețit să fie transportat în siguranță și condiții decente la groapă.

Tot din trecut amintim despre dricul clasic, existent și în zilele noastre. Presupune efortul a cel puțin 4 persoane pentru a căra, la propriu, sicriul. Acum însă, firmele de profil sunt tot mai complexe în ceea ce privește oferta. Poți apela la servicii de transport funerar in Bucuresti sau în orice alt oraș. Spre exemplu, colaborarea cu Adysim, o agenție de pompe funebre din capitală, presupune nu doar solicitarea acestui tip de serviciu.

Poți alege să lucrezi cu echipa de la această agenție pentru transportul local și nu numai. Cu alte cuvinte, îți poate fi pus la dispoziție serviciul de ridicare și transport funerar de la locul incidentului la capelă, de la capelă la cimitir de asemenea.

Servicii complete de transport funerar și nu numai

Tot la Adysim – vezi site-ul oficial servicii-funerare-nonstop.ro – vei găsi și opțiuni de transport pentru cei care vor participa la evenimentul funerar. Pe drumul fără de întoarcere, după cum i se mai spune, toți cei parte din cortegiu merg în urma sicriului. Uneori acest traseu este lung și obositor, însă din respect pentru acest moment și defunct, lumea este dispusă să facă un sacrificiu. Alternativa este ca familia să pună la dispoziție transport, o cale comodă de a împăca nevoia cu tradiția și solemnitatea acestui moment.

Agenția de pompe funebre are de asemenea servicii complete. Dacă decesul are loc pe meleag străin și familia îndoliată decide că ar fi mai bine ca defunctul să fie adus acasă în țară, vor fi necesare serviciile de repatriere. Și de această dată serviciile de la această agenție sunt recomandate.

Nu în cele din urmă, vorbim despre transportul funerar în sine, transportul defunctului. La momentul preluării pentru că trupul neînsuflețit să fie toaletat și pregătit se impune nevoia unui autovehicul special dotat. Acesta face parte desigur din flota celor de la Adysim. Cât despre ziua înhumării sau incinerării – după caz – transportul funerar se referă la mașina special pregătită pentru sicriu, fie vorba de clasica variantă sau de varianta de lux, adică limuzina.

Costuri?

Depinde de distanțele parcurse și de tot pachetul de servicii funerare alese. Serviciul de transport poate fi ales și individual, însă din rațiuni practice și nu numai, ar fi bine ca acesta să fie o completare din pachetul de servicii solicitat de la agenție.

Detalii în pagina oficială.

Contact:

info@adysim.ro
Șos. Colentina 375 & 379
Bd. Eroilor 90A – Voluntari
Șos. București-Urziceni 193, Afumați – Ilfov
Str. Codălbiței 43, București, sector 2

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu