Filtre moderne pentru curatarea perfecta a aerului

marți, iulie 17, 2018 10:13
Posted in category Diverse

Purificator de aerStiati ca in prezent cu un purificator de aer puteti avea in sufrageria din mijlocul orasului aer la fel de curat cum este cel alpin? Investind intr-un purificator cu plasma, ionizare, filtru electrostatic si lampa UV traiti mai mult, aveti aceeasi speranta de viata cu cea a oamenilor sanatosi de la tara, care se bucura de aer curat? Longevitatea se datoreaza aerului cu umiditate echilibrata si curatit de virusi, bacterii, praf, scame sau par. Un purificator absoarbe si neutralizeaza noxele care va intra pe geam, cand doriti sa aerisiti in camera.

Cat costa prelungirea vietii? 759 de lei trebuie sa dati sa traiti mai mult toti membrii familiei, dar si pentru sporirea calitatii vietii, fiindca nu este de dorit o viata lunga, cand esti bolnav si te chinuiesti.

Sistemul modern si ultraeficient de filtrare asigura aer alpin in fiecare moment al zilei, iar filtrele nu se schimba, ci este suficient sa fie sterse cele din inox. Un asemena purificator nu implica in niciun caz costuri suplimentare legate de inlocuirea filtrelor.

Cei 11 cumparatori l-au notat cu 4,82 din nota maxima 5. Conceput pentru incaperi medii este ideal pentru sufragerie, dar si pentru dormitor, stiind ca avand la disozitie un aer de calitate premium, organismul se odihneste mult mai bine. Cosmarurile sunt generate de caldura excesiva, aerul cu mirosuri grele si plin de impuritati.

Sistemul de filtrare complex al produsului asigura neutralizarea polenului, a alergenilor, mucegaiurilor, compusi organici volatili, microorganisme de orice fel. Ionii negativi care neutralizeaza toxicitatile din aer au si alte efecte benefice ale organismului, cum ar fi: eliberarea unei doze maxime de energie pozitiva, imbunatatirea circulatiei sangelui in organism, anihilarea alergiilor, diminuarea pana la disparitie a durerilor de cap.

Lampa UV are o durata mare de viata de 20 000 de ore, iar purificatorul actioneaza pe o suprafata de 60 m.p, cu o inaltime de 2,5 metri.

Produsul este fabricat in Olanda si este unul dintre cele mai solicitate pe piata de profil din Europa. La cat este de bun, ar fi ideal ca fiecare familie sa aiba cel putin unul sa isi asigura o sanatate de fier si sa se bucure de o viata lunga.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu