free-spirit.ro, servicii turistice de calitate pentru tine

sâmbătă, noiembrie 8, 2014 16:42
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCum până la Sărbătorile de iarnă nu mai este atât de mult timp, haideți să vă povestesc despre o agenție de turism în care merită să aveți încredere. Sunt o echipă unită de profesioniști cu experiență și pot transforma visele tale de vacanță în realitate. De exemplu, dacă vrei să vezi cum arată Thailanda 2014, intră pe site-ul agenției de la link-ul anterior. De ce Thailanda? Din mai multe motive, cum ar fi: Thailanda este un tinut inconjurat de legende si o zona in care milioane de turisti ajung anual pentru a se rasfata cu mancare delicioasa, diferite modalitati de distractie si pentru a vizita locurile superbe ale acestui tinut. Alege sa vizitezi Thailanda pe timpul lunilor de iarna, cand vremea este acolo foarte placuta si traditiile thai te vor incanta. Odata ajunsi aici, turistii vor fi placut surprinsi si de preturile accesibile ale serviciilor.

Sau puteți alege un sejur in Republica Dominicana, pentru a vedea frumusețile respectivei regiuni. Sejurul in Republica Dominicana este una dintre cele mai spectaculoase excursii pe care le puteti face intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe Pamant. In Republica Dominicana va veti bucura de vegetatii luxuriante si de o apa limpede ca de smarald, de plaje cu nisip fin si distractie oriunde in cei 1300 de kilometri de plaja existenti.

Dacă intrați pe site, mai găsiți și alte informații utile, cum ar fi: despre documentele de călătorie, despre asigurarea medicală de călătorie, despre asistența consulara, adresele consulatelor României din diverse țări etc. O secțiune aparte este dedicată informațiilor pentru călătorii în spațiul UE. Puteți afla amănunte utile despre numerar și cărți de credit, despre transportul de numerar, accesul la îngrijiri medicale, asigurarea de călătorie, medicamentele, cumpărăturile, tutunul și alcoolul etc. Dacă vrei o vacanță memorabilă, pe care să o povestești nepoților, folosește această recomandare. Iti poti rezerva un loc folosind:

Info: Free Spirit Travel, Str. Dambovicioara, nr. 17, ap. 1, sector 2, Bucuresti, 0751 167 434

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “free-spirit.ro, servicii turistice de calitate pentru tine”

  1. iulia gherman says:

    noiembrie 30th, 2014 at 22:28

    Am fost in vacanta cu ei in 2010 in Republica Dominicana. Sunt foarte seriosi. Am fost gashka mare si chiar a fost o vacanta Free Spirit :). Ii recomand cu incredere.

Adauga un comentariu