Găinaţ social-democrat

duminică, martie 1, 2020 10:52

Votanti PSDCel mai mare combinat de creştere a înaripatelor din judeţul Hunedoara a fost repopulat, de curând (era în 2004 – n.m.), cu pui de sorginte francofonă, aduşi de pe Sena pe Mureş, să împută nările fine ale locuitorilor cu o duhoare ce acoperă, în zilele ei bune, mai mulţi kilometri pătraţi în jurul fermelor AVICOLA.

Pentru a pune cireaşa pe găinaţ, patronul fermelor, penalul afacerist Marin State, a ţinut să-şi gireze potlogăriile cu prezenţa prefectului de Hunedoara (PSD-ist, n.m.), Aurelian Serafinceanu, el însuşi un potentat om de afaceri. Serafinceanu s-a executat şi a efectuat o vizită de luucru la fermele penale, lucru care nu i-a îmbunătăţit deloc imaginea. Poate doar portofelul.

Ciudat este că, atâta timp cât găinarul a cotizat la punguţa cu doi bani a cocoşilor liberali, Poliţia nu mai prididea cu întocmirea dosarelor penale pe numele lui State, pentru fapte săvârşite în două-trei judeţe. De când state contribuie generos la bunăstarea liderilor PSD Hunedoara (şoferul preşedintelui CJ Rudeanu este văzut deseori umplând portbagajul Mercedesului se serviciu cu produse de la AVICOLA), Poliţia a lăsat-o mai moale, iar găinarul este mai liniştit şi mai prosper. Abia acum înţelegem lozinca PSD: “Mai aproape de oameni, împreună cu ei”. (“Academia Caţavencu”, nr. 641/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu