hipo.ro, locuri de muncă pentru tine

joi, februarie 19, 2015 16:57
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUna din marile probleme ale prezentului este găsirea unui loc de muncă. Această recomandare se vrea un pont în găsirea informațiilor despre locuri de muncă, sfaturi și articole legate de carieră. De exemplu, dacă sunteti interesați de locuri de munca in strainatate, urmați legătura anterioară. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, trebuie să va pregătiți CV-ul. Daca nu aveti timpul necesar sa faceti un CV online sau pur si simplu doriti sa va trimiteti CV-ul direct angajatorului, pe site găsiți un model de CV în limba română, care conține toate secțiunile de care aveti nevoie. Puteți să-l descarcați în format Word sau PDF. Găsiți și modele de CV-uri pentru: student, proaspat absolvent, vânzări junior, vânzări senior, manager, secretară, contabil junior, contabil senior, programator, economist, general manager, inginer proiectant, marketing senior, profesor limbi străine, project manager, social media manager, avocat, consilier juridic, educator, inspector resurse umane, manager resurse umane, farmacist, psiholog etc.

Puteți căuta locurile de muncă pe domenii sau pe orașe. De exemplu, dacă sunteți interesați de locuri de munca in Galati, accesați link-ul anterior. Tot pe site găsiți modele de CV European, în format Word, sau modele de CV European completate, în format PDF. Mia găsiți modele de scrisoare de intentie și de recomandare. Găsiți, de asemenea, și puteți citi o serie de articole despre cum trebuie să îți gândești CV-ul. Iată ckteva exemple de asemenea articole: „CV-ul care deschide uși”, „13 lucruri esențiale despre CV-ul tău”, „CV-ul care captează atenția din primele rânduri” etc.

Și toate cele de mai sus reprezintă doar o mică parte din ceea ce găsiți pe site. Hipo.ro, daca chiar îți dorești un loc de muncă. Sau îți dorești angajați de calitate pentru firma ta.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu