Holzertehnic, uşi lemn stratificat pentru locuinţa sau firma ta

joi, februarie 5, 2015 19:51
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCu siguranță, fiecare dintre noi își dorește o locuniță care să-i ofere confort și siguranță. Tocmai de aceea aveți nevoie de Holzertehnic, producator de usi lemn stratificat, o firmă cu vastă experiență în domeniul tâmplăriei cu lemn stratificat. Dacă urmați legătura anterioară, puteți vedea și comanda diferite modele de uși de interior, din lemn triplustratificat, cu geam termopan, construite folosind tehnologie germană. Aceste modele de uși sunt încadrabile în contextul ambiental al locuinței dumneavoastră, oferindu-vă siguranță și confort.

Usile de interior sunt alcatuite din lem masiv startificat, cu grosime de 40 mm, lemnul fiind uscat si avand o umiditate de 8-12%. Tocul este prevazut cu garnitura si pervazuri pe doua parti, reglabile pe fata. Balamalele cu reglaj 3D permit o montare perfecta a usii.

Pe lângă uși pentru interior, mai puteți vedea și comanda uși pentru exterior, construite din lemn, unul din cele mai durabile și naturale materiale, ce oferă o senzație de căldură și bunăstare. Puteți alege modelul de ușă dorit, în funcție de lemnul din care este construită ușa: stejar, meranti, eucalipt, molid, pin, paltin sau tei. Puteți comanda modelul dorit de ușă telefonic, prin fax, prin e-mail sau completând formularul online de pe site (pagina de contact).

Mai puteți vedea și comanda și ferestre, din lemn stratificat cu geam termoizolator. Pentru ferestre, lemnul este uscat, avand umiditatea de 8-12% din esente de molid, pin, eucalipt, meranti sau stejar, imbinat cu adezivi clasa D3-D4. Imbinarea tocurilor si cercevelelor se face cu adeziv D4 si poliuretan. Pentru alte detalii, intrați pe site (click pe link-ul anterior).

Și dacă tot vorbim de uși, iată o știre legată de acest subiect: Biserica în care ușile altarului se deschid cu telecomanda. Si un extras din aceasta stire (restul materialului la link-ul anterior).

Ușile unei biserici din Transilvania se deschid la o simplă apăsare de buton, scrie VoceaTransilvaniei.ro. Ușile unei biserici din Transilvania se deschid la o simplă apăsare de buton. Butonul telecomenzii. Este vorba despre Biserica Ortodoxă Sfântul Proroc Daniel, pe preotul paroh Dan Dregan, care este și protopopul Jiboului, a decis să o adapteze la era tehnologiei.

Mai întâi, cu ajutorul unui tânăr inventiv din oraș, preotul a reușesc să înlocuiască vechea cădelniță, care funcționa cu cărbuni încinși, cu o cădelniță electronică, în care tămâia este încălzită și topită de o rezistență.


De câteva săptămâni, ușile altarului și perdeaua din spatele lor se deschid cu telecomanda, sistemul fiind realizat, la cererea preotului, tot de elevul din clasa a XII-a la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” din oraș.

Așadar, dacă avem nevoie de uși lemn stratificat de calitate, intrăm pe site-ul holzertehnic.ro și comandăm acolo modelul de ușă dorit.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu