În timpul guvernării ciumei roşii, comuniştii îşi iau înapoi terenurile, de la PSD-işti

sâmbătă, februarie 16, 2019 9:54

PSDMoştenitorii dentistului Peter Kirechner din Craiova încearcă de ceva timp (era în 2003, în plin sistem ticăloşit, cu Năstase-Puşcărie premier şi criminalul KGB-ist Ilici Iliescu preşedinte al României – n.m.) să se reîmproprietărească cu un teren intravilan naţionalizat. Până acum, autorităţile PSD-iste au ţinut de terenul respectiv cu dinţii într-o manieră ce ar stârni uimirea chiar unor urmaşi de dentist.

Care-i problema cu înverşunarea PSD-ului: terenul este situat în strada Mihai Viteazu nr. 12, fix în spatele Hotelului Parc – fost hotel al PCR (Partidul Comunist Român, pentru ce foarte tineri, grupare teroristă finanţată de Moscova, adus la putere de tancurile sovietice în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a instaurat o dictatură, cea comunistă, responsabilă de moartea a aproximativ 2 milioane de români, în special membrii ai elitei politice şi culturale din perioada interbelică – n.m.). Hotelul, ca şi fosta cantină a partidului – în prezent, restaurantul Flora – se prezintă şi astăzi ca pe vremea dictaturii comuniste. Adică tot ale PSD-ului sunt.

Administrator peste ele este fostul prefect Constantin Răducănoiu, şeful cabinetul senatorial al lui Adrian Păunescu (cabinet aflat (era în 2003 – n.m.) chiar vizavi de hotel) şi tatăl numiţilor Răducănoiu Alina şi Răducănoiu Costi, doi tineri sensibili la greutăţile oamenilor, care au dat din puţinul lor la tot cartierul (afirmaţia se referă la faptul că cele două odrasle de nomenclaturişti comunişti au afirmat la un moment dat ceva de genul “Dăm muie la tot cartierul” – n.m.).

De curând (era martie 2003 – n.m.), un fost proprietar, pe nume Dumitru Stoica, a reuşit să recâştige în justiţie un teren situat în faţa hotelului, oarecum în lateral, pe o suprfaţă de 200 mp. Bucuros de performanţă, omul a vândut imediat terenul – culmea, tot comuniştilor. Adică lui Dinel Staicu. Care Dinel Staicu, tovarăş cu simţul datoriei, a cedat terenul hotelului de partid. Şi a fost recompensat cu un alt loc, de 466 mp, amplasat în spatele hotelului, pe strada Mihai Viteazu nr. 12. Tii, nu-mi ziceţi că v-aţi prins! Exact, Dinel Staicu a primit chiar terenul revendicat de moştenitorii dentistului Kirechner.

La aşa poveste, cel mai nimerit ar fi ca pe acel teren Dinel Staicu să ridice chiar Muzeul Comunismului. Vom rămâne atunci cu gura căscată – măcar aşa, să aibă şi moştenitorii dentistului o bucurie. (“Academia Caţavencu”, nr. 586/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu