infinityevents.ro, dacă vrei să organizezi o petrecere pentru copiii tăi

joi, martie 6, 2014 21:03
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAzi, dragii mei, am să povestesc despre ce facem dacă dorim să organizăm o petrecere reușită pentru copiii noștri. Dacă vă gândiți să organizați petreceri copii animate, click pe link-ul anterior și veți afla cum este posibil acest eveniment. Iată câteva precizări, pentru restul detaliilor intrați pe site. Cei mai buni animatori pentru petrecerile în care sunt implicați copiii vă stau la dispoziție pentru momente de neuitat, de care-și vor aminti toată viața copiii dumneavoastră. La momentele festive ale copilăriei, vor prinde viață îngerași, spiriduși, zâne, clowni, ursitoare, personaje atât de îndrăgite de copii. Momentele create sunt unice, textele fiind personalizate, design-ul deosebit, coregrafia artistică este de show live, ținutele fiind și ele spectaculoase. Ce poate fi mai frumos ca la momentul sărbătorii din viața copilului dumneavoastră să apară animatori veseli și colorați, baloane modelate, baloane de săpun, sclipici, costume de carnaval. Momentul poate fi completat cu spectacole pentru copii, numere de magie, piese de teatru, spectacol karaoke.

Veți descoperi și ofertele speciale, cum ar fi: mascote originale Disney, 2 ore de animație, 2 ore de karaoke. Oferta de ursitoare este mai mult decât tentantă, putând avea: pachet 3 ursitoare standard, pachet 4 ursitoare standard, pachet 3 ursitoare standard + îngerașul, pachet 4 ursitoare standard + îngerașul, pachet 4 ursitoare de lux, pachet 4 ursitoare de lux + îngerașul. Transportul în București este gratuit pentru orice pachet cumpărat. Zânele ursitoare vin la nașterea bebelușului, la petrecerea de botez, la petrecerea de moț etc. Petrecerile pot fi: petreceri pentru copii, petrecerile tematice, accesorii petreceri, vestitori mot/turta, teatru pentru copii. Așadar, dragii moșului, puteți organiza pentru copiii dumneavoastră o petrecere care să rămână peste ani, un moment memorabil de care copii își vor aminti și/sau îl vor revedea cu drag. Atunci când înaintăm în viață, revenim periodic la momentele copilăriei, iar un spectacol oferit de actori profesioniști poate fi momentul cel mai important al copilăriei noastre.

Pe site veți găsi și o galerie cu: catalog personaje, catalog ursitoare, mascote Disney, evenimente media, piese de teatru etc. Tot pe site găsiți și o pagină de contact, pe care o puteți folosi pentru a lua legătura cu organizatorii de evenimente. Serviciile pot fi comandate telefonic, iar pe site veți găsi numerele de telefon pe care le puteți folosi. Puteți comanda trupele de actori pentru petrecerea aniversară a copilului dumneavoastră, pentru petrecerea de ziua copilului sau de Crăciun. Precum și pentru orice alte evenimente din viața copiilor dumneavoastră. Puteți alege din multitudinea de personaje exact spectacolul pe care vi-l doriți, precum și durata acestuia. Trupele se deplasează la locul indicat de dumneavoastră și la momentul ales. Puteți face cele mai plăcute surprize copiilor dumneavoastră, oferindu-le cel mai frumos cadou: întâlnirea cu personajele lor favorite. Ce poate fi mai frumos decât întâlnirea unui copil cu personajul pe care-l poartă în suflet și pe care-l îndrăgește atât de mult. Amintirea acestor momente, care pot fi și filmate, va dăinui peste ani, ca mărtirie a grijii pe care o arătăm fericirii copiilor noștri. Copilăria lor merită a fi împodobită cu asemenea momente de neuitat.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “infinityevents.ro, dacă vrei să organizezi o petrecere pentru copiii tăi”

  1. Andreea says:

    iunie 22nd, 2014 at 18:44

    Buna ziua! Mi-ar face placere sa lucrez ca animatoare la petrecerile pentru copii si as dori sa stiu daca faceti angajari. Multumesc!

  2. Cornel Căruntu says:

    iunie 22nd, 2014 at 18:52

    @ Andreea: Intrebarea trebuie pusa pe site-ul de la link-ul din material. Aici e mai putin potrivit.

Adauga un comentariu