Lipsa materialelor didactice de calitate in multe gradinite din Romania

sâmbătă, mai 14, 2016 11:02
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniChiar dacă unii dintre noi văd în evoluția tehnologiei ceva extrem de dubios, realitatea este că lumea de azi nu prea seamănă cu cea de ieri. Iar copiii care sunt astăzi la grădiniță vor trăi ca adulți în lumea de mâine, ce cu siguranță va fi diferită de cea de azi. În acest sens, o grădiniță ce oferă materiale didactice “învechite” nu poate pretinde că-i pregătește pe acei copii pentru lumea de mâine. Din fericire, există variante pentru a avea materiale didactice de calitate în grădinițele din România. Una dintre ele, poate chiar cea mai bună alegere, este magulcuaripi.ro. Aici găsim o gamă variată de jucării interactive, ce aparțin unor brand-uri de top din întreaga lume.

Ce categorii de materiale didactice putem comanda online pe magulcuaripi.ro

Avem de ales între următoarele categorii de materiale didactice pentru grădinițe:

 • Materiale pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani
  Iată și câteva exemple de produse din această categorie: casete cu oglindă, uși misterioase, piramidă gigantică din lemn etc.
 • Jocuri și activități didactice alese
  Iar subcategoriile sunt: știință, artă, sector nisip și apă, jocuri de rol și creație, construcții, jocuri de masă, bibliotecă, matematică, jocuri și jucării.
 • Activități de dezvoltare personală
  De exemplu: păpuși pentru degete, numere sclipitoare, cutia poveștilor, litere sclipitoare etc.
 • Materiale didactice interactive
  Și aici avem de ales între diverse produse, cum ar fi: plasă interactivă de prins insecte pentru copii, microscop interactiv, cronometre reîncărcabile, perete interactiv, tablou de secvențiere, clame inscriptibile, cartonașe interactive, cronometru de atenționare, inimă interactivă etc.
 • Limbă și comunicare
  Aici găsim păpuși, măști, figurine, planșete, bagheta magică, alfabetul, săculețul cu litere și sunete, biblioteca micilor povestitori etc.
 • Materiale didactice pentru activități matematice
  Dintre acestea am putea alege: forme geometrice umplute cu granule, cucubeul magnetic al fracțiilor, ceas pentru măsurarea timpului, joc de construcții, joc pentru operații cu înmulțiri, cântar pentru clasă, joc matematică distractivă, cuburi de lemn colorate etc.
 • Cunoașterea mediului
  Din această categorie putem alege: glob pământesc gigant, covoraș subacvatic – lume activă, set creativ – floricele, covoraș junglă – lume activă, flanelograf – corpul uman, flanelograf – la fermă – animale domestice, sistem solar motorizat etc.
 • Educație pentru societate (socio – emoțională)
  Aici găsim: cubul emoțiilor, set de veselă, alimente sănătoase, animale de casă, coșulețul cu legume etc.
 • Activități practice – om și societate
  Din aceasta categorie de materiale didactice putem alege: conectează și învață, carduri de activitate, cană gradată digital, caes covoraș, set pentru sortat și numărat etc.
 • Activități artistico-plastice
  Dintre acestea se pot aminti: șablon uriaș – copac, pensule magice, spumă de modelat sclipitoare, set jucării senzoriale, forme geometrice sclipitoare etc.
 • Educație muzicală
  Pentru educația muzicală a copiilor de grădiniță se pot comanda: microfoane curcubeu, joc și set de cântece, set percuție multicultural etc.
 • Activități psihomotrice
  Din această categorie de produse putem alege: joc de mișcare, aruncări inteligente, primul meu labirint, forme tactile, minge interactivă etc.
 • Activități sportive și de exterior
  Din această categorie se pot alege: roți pentru vopsit, pieptănaș cu texturi, blocuri construcții, set lumea apelor, cascadă creativă, detectoare metale etc.
 • Planșe educative
  Din această categorie găsim: hărți pentru copii, alfabetul limbii române, povești în imagini, cunoașterea mediului etc.
 • Ustensile profesor

Pe lângă materiale didactice pentru grădinițe, mai găsim pe magulcuaripi.ro și: mobilier pentru grădinițe, soft-uri educaționale, produse din categoria Multimedia & IT etc.
Dacă vrei materiale didactice de ultimă generație pentru grădinițe, unele din ele la promoție, magulcuaripi.ro este cea mai bună alegere.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu