MasajArtemis.ro, salon masaj erotic Bucuresti pentru tine

duminică, ianuarie 10, 2016 10:35
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, se va povesti despre Artemis Masaj, salon masaj erotic Bucuresti, un loc în care puteți trăi o experiență unică, ce include atingerea culmilor placerilor fizice prin stimularea unor zone ale corpului considerate sensibile. Veți găsi cele mai atragatoare maseuze avand o vasta experienta in domeniul masajului erotic. Veți fi purtați catre o lume complet diferita, o lume a fanteziilor erotice de catre cele mai fermecatoare maseuze.

Dacă vreți să uitați macar pentru cateva clipe de toate problemele, salonul de masaj erotic Artemis este soluția. Aici masajul erotic s-a transformat într-o adevărată artă având drept țel tratarea fiecărei persoane individual, privită ca un unicat, astfel încât starea voastră de spirit să fie la cele ma înalte cote. Artemis Masaj este unul dintre cele mai reprezentative saloane de masaj erotic, aici veti beneficia de sedinte de inalta calitate, deoarece dispune de de o echipa mereu vesela si mereu interesata sa ofere clientilor sai clipe de neuitat.

Cum la noi, uneori, mai mult se bârfește decât se muncește, la Artemis Masaj veți beneficia de discreție totală și de confidențialitate. Iar maseuzele se transforma in adevarate zeite pentru fiecare client in parte, fiind impunatoare, senzuale, reusesc prin simple atingeri sa starneasca in fiecare client placeri nebanuite.

Cum poate fi contactat salonul de masaj erotic Artemis

Iată și datele de contact, pentru cazul în care va hotărâți să aveți clipe de neuitat alături de niște fete de vis.

Adresa: str. Costache Negri, nr. 18, sector 5, București, România
Reper: Zona Cotroceni – Piața Operei
Telefon programări: 0727 861 111
Telefon angajări: 0732 855 488
E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Masajul erotic: puțină istorie

Există o întreagă literatură pe tema masajului erotic. Iată câteva fragmente dintr-un material extrem de interesant despre masajul erotic la barbati prin prisma tantrica.

„Ani de-a randul oamenii au incercat descoperirea altor si altor forme de stimulare sexuala atat pentru sine, cat si pentru partener. Mai mult decat atat trebuie specificat faptul ca masajul erotic a ocupat dintotdeauna un rol deosebit de important in consumarea actului sexual.

Este foarte important sa constientizati avantajele masajului tantric, precum si efectele sale terapeutice (atat asupra sanatatii organismului, cat si asupra alungarii stresului), fara a le confunda cu placerea pur sexuala. Pentru a putea experimenta intensitatea satisfactiei sexuale ca niciodata pana acum trebuie sa fiti in primul rand pregatit sa va deschideti sufletul catre univers, stele si cosmos si mai ales trebuie sa fiti pregatit sa va contopiti cu tot ceea ce va inconjoara.

In aceasta privinta, tehnicile recomandate de gandirea tantrica au capatat un grad destul de mare de popularitate in randul oamenilor, si asta cu atat mai mult cu cat organul sexual masculin este privit drept punctul de lumina, constiinta de sine pura sau esenta sacralitatii lui Yoni. Astfel, aplicand tehnicile de masaj tantrice, barbatul va putea sa isi controleze orgasmul pana cand maximul satisfactiei sexuale va fi atins. Ceea ce trebuie sa intelegeti insa este faptul ca masajul tantric nu este atat o tehnica de masaj erotica, ci mai degraba o forma de contopire cu partenerul, cu sinele si cu universul inconjurator. Mai mult decat atat, partenerea, cea care efectueaza masajul, atingand usor penisul se contopeste cu spiritul partenerului sau.”

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu